Life

Raluca Bădulescu, dezvăluiri din culisele interviului de la Denise Rifai: „Mi-a fost și frică de ea”

11.05.2021 | 17:49
Raluca Badulescu dezvaluiri din culisele interviului de la Denise Rifai Mia fost si frica de ea
Raluca Bădulescu a mărturisit că i-a fost puțin frică de Denise Rifai. Foto: captură Teo Show
ADVERTISEMENT

Raluca Bădulescu a dat din casă! Vedeta a vorbit despre culisele interviului de la Denise Rifai, acolo unde face o serie de dezvăluiri despre viața și cariera ei.

Jurata de la Bravo, ai stil a mers cu inima cât un purice în fața respectatei jurnaliste și a mărturisit că la un moment dat chiar i s-a făcut frică, deoarece a văzut interviurile pe care le-a realizat până acum și știa că o vor aștepta întrebări grele.

ADVERTISEMENT

Cel mai mult s-a temut de întrebările roșii. Denise Rifai nu a menajat-o deloc pe Raluca, trecând-o prin toată viața ei, cu toate lucrurile bune și rele care i s-au întâmplat.

Raluca Bădulescu a mers cu teamă în emisiunea lui Denise Rifai

Invitată la Teo Show, Raluca a dat câteva detalii din culisele interviului care va fi difuzat la „40 de întrebări” și a mărturisit că nici nu mai știe ce a răspuns, fapt pentru care va urmări și ea emisiunea ca să își dea seama dacă au mai rămas secrete nespuse publicului larg.

ADVERTISEMENT

„Am avut cele mai mari emoții. Am fost emoționată cu două săptămâni înainte. Mi-a fost și frică de ea. Mi-a adresat foarte multe întrebări, întrebări care nu mi-au fost adresate niciodată și m-am bucurat că le-am putut lămuri cu această ocazie.

O să mă uit în seara asta și eu pentru că am ieșit de acolo emoționată, răvășită. Întrebările pe care le avea Denise m-au tulburat fantastic. M-a dat peste cap, să știți”, a declarat Raluca Bădulescu în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Adevăruri dureroase vor ieși la iveală

Fashionista povestește în interviul-eveniment care va fi difuzat la ora 23:00 despre experiența ei ca profesoară de limba română și engleză, cum a fost să lucreze într-o corporație ca trader de produse petroliere, dar și cum a ajuns să se apropie de lumea modei.

Personalitatea ei multifațetică va fi expusă întregii țări, iar întrebările pregătite de Denise Rifai nu sunt tocmai ușoare, căci unele lucruri nu au fost explicate niciodată de vedetă fiind mult prea intime și prea dureroase.

ADVERTISEMENT

Raluca va spune dacă a beneficiat de pe urma statutului de fiică de politician, dacă s-a căsătorit cu Vali Pungă doar de dragul copilului, dacă a profitat de prietenia pe care a legat-o cu Cătălin Botezatu și dacă a consumat vreodată droguri.

O altă întrebare care i-a trezit emoții puternice Ralucăi este legată de moartea lui Răzvan Ciobanu. Prezentatoarea o va întreba dacă a participat la înmormântarea creatorului de modă ca să își facă imagine.

 

ADVERTISEMENT