Life

Raluca Bădulescu, dură cu fetele de la Bravo, ai stil: „Sunteți niște prefăcute sinistre”

10.12.2020 | 12:10
Raluca Badulescu dura cu fetele de la Bravo ai stil Sunteti niste prefacute sinistre
Raluca Bădulescu, dură cu fetele de la Bravo, ai stil Celebrities. Foto: captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Raluca Bădulescu a fost mai dură ca oricând cu fetele de la Bravo, ai stil. Cea mai carismatică dintre jurați n-a mai suportat anumite atitudini prezentate de fete în emisiune și a ripostat.

În ediția din 10 decembrie, telespectatorii vor vedea ce a dus la reacția nervoasă a Ralucăi în show-ul de modă de la Kanal D, unde tensiunea atinge cote tot mai mari de la o ediție la alta, având în vedere că a mai rămas o săptămână și un pic până la marea finală.

ADVERTISEMENT

Concurentele care au ajuns să se certe aproape zi de zi sunt Cristina Șișcanu și Andreea Tonciu. Tonciu i-a spus Cristinei că este o viperă, iar despre viclenia jurnalistei a vorbit și cântăreața Theo Rose în camera de make-up.

Raluca Bădulescu dă de pământ cu fetele de la Bravo, ai stil

Raluca Bădulescu este sătulă de frecușurile din platoul Bravo, ai stil și le-a taxat aspru pe concurente: „Sunteți niște prefăcute sinistre”. Fetele i-au mulțumit ironic juratei, iar motivul concret care a dus la această izbucnire a blondinei îl vom afla de la ora 23:00.

ADVERTISEMENT

Revenind la principalul conflict, Andreea s-a destănuit fetelor în legătură cu atitudinea Cristinei Șișcanu, despre care spune că în ultima vreme este tot mai rea.

Cristina Șișcanu, foc și pară pe toată lumea

„Cristina Șișcanu este vicleană”, a spus Tonciu despre Șișcanu. „Ți-e frică de mine, Andreea Tonciu?”, a întrebat-o zâmbind Cristina.

ADVERTISEMENT

„E vicleană, e curioasă, vrea să afle chestii”, intervine Theo Rose după ce a ascultat plângerile fostei asistente a lui Capatos.

Nevasta lui Mădălin Ionescu este cumva resemnată cu ideea că s-ar putea să fie următoarea fată care să plece din concurs: „Fetele o să mă nominalizeze, mă scoateți din competiție și nu vă mai chinuiți cu mine”.

ADVERTISEMENT

În lupta pentru marele premiu au rămas șase concurente: cântărețele Theo Rose, Oana Radu și Alexandra Ungureanu, jurnalista Cristina Șișcanu, asistenta tv Andreea Tonciu și bloggerița de modă Deea Codrea.

Marea finală va avea loc pe 19 decembrie, iar transmisiunea va fi live.

 

ADVERTISEMENT