Life

Raluca Bădulescu, gesturi tandre în club cu alt bărbat decât soțul ei: “E rezolvat cazul”

Raluca Bădulescu a spus adevărul despre imaginea în care apare alături de un alt bărbat în afară de soțul ei, Florin Stamin. Vedeta a dat cărțile pe față.
16.05.2022 | 16:03
Raluca Badulescu gesturi tandre in club cu alt barbat decat sotul ei E rezolvat cazul
Raluca Bădulescu, imagini alături de un bărbat misterios. Ce a declarat vedeta. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Jurata de la Bravo, ai stil a publicat o fotografie dintr-un club de fițe din Capitală, în care apare într-o ipostază tandră alături de un bărbat misterios. Vedeta de la Kanal D stă în brațele acestuia, în timp ce este sărutată pe obraz.

Raluca Bădulescu, imagini alături de un bărbat misterios. Ce a declarat vedeta

Raluca Bădulescu a avut parte de câteva gesturi tandre într-o locație selectă alături de un alt bărbat în afară de soțul ei. Frumoasa blondină a spus cine este cel care cu care s-a imortalizat în poză, toată lumea știind că este căsătorită.

ADVERTISEMENT

„Este vorba de cel mai bun prieten al soțului meu. Se cunosc de 30 de ani. E rezolvat cazul. Au fost parteneri la un club din Capitală, sunt cei mai buni prieteni”, a spus jurata de la Bravo, ai stil pentru click.ro.

Vedeta de la Kanal D este la al doilea mariaj, cel din prezent fiind alături de un om de afaceri din Craiova. Florin Stamin este cel care a cucerit-o în urmă cu peste 12 ani și de atunci cei doi sunt de nedespărțit.

ADVERTISEMENT

Raluca Bădulescu l-a întâlnit pe actualul partener de viață în perioada în care nu mai credea în dragoste pentru că trecuse printr-un divorț dureros. Blondina a fost căsătorită cu Vali Pungă, împreună cu care are un băiat pe nume Alex.

Raluca Bădulescu și un prieten
Raluca Bădulescu, fotografie cu un bărbat misterios. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Raluca Bădulescu și Florin Stamin, cununie după 3 luni de relație

Îndrăgita jurată a emisiunii Bravo, ai stil a dezvăluit în urmă cu ceva vreme cum a ajuns la altar cu omul de afaceri care deține o cafenea. Cei doi au făcut cununia civilă după numai 3 luni de când s-au cunoscut.

ADVERTISEMENT

Raluca Bădulescu povestea la un moment dat cum a decurs cererea în căsătorie. Vedeta era în baie, se spăla pe dinți, întrebarea venind din cameră. Ceremonia a avut loc în weekend-ul imediat următor, iar nunta la 9 ani distanță.

Luna de miere au petrecut-o în Ibiza, un loc frecventat foarte des de soțul juratei de la Kanal D. În plus, blondina a declarat că atunci s-a îndrăgostit de respectiva destinație pentru că a văzut magia insulei prin ochii soțului.

ADVERTISEMENT