Life

Raluca Bădulescu, într-o ipostază rarisimă pe Instagram. Cum și-a etalat ”regina regească” picioarele

12.03.2021 | 16:05
Raluca Badulescu intro ipostaza rarisima pe Instagram Cum sia etalat regina regeasca picioarele
Raluca Bădulescu, jurată la emisiunea Bravo, ai stil. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Raluca Bădulescu s-a pozat pe Instagram ca o adevărată regină regească, așa cum îi place să i se spună! Jurata de la Bravo, ai stil și-a etalat picioarele așezată pe o canapea cu o tapițerie cu totul specială, într-un decor de poveste!

Vedeta care a fost multă vreme complexată de silueta ei nu s-a sfiit de data aceasta și și-a arătat picioarele, bucuroasă că a revenit la formele inițiale după ce pe perioada stării de urgență de anul trecut s-a temut de proporțiile pe care începea să le ia.

ADVERTISEMENT

Vedeta a primit mesaje frumoase de la mai multe staruri pentru ipostaza rarisimă în care avem ocazia să o vedem, printre care colega ei de la Kanal D, Ilinca Vandici.

Raluca Bădulescu și-a etalat picioarele pe Instagram

„Doamne, ești divină!”, i-a scris prezentatoarea Bravo, ai stil Ralucăi Bădulescu pe Instagram. Imaginea a fost apreciată și de Sorana Darclee și Daniela Gyorfi, ambele admirând-o pe fashionistă al cărei stil extravagant îl putem recunoaște de la o poștă.

ADVERTISEMENT

„Superbă!; Te ador!; La fel de frumoasă; Divă; Ești minunată; De fiecare dată mă bucur să te văd; Regină minunată”, sunt doare câteva dintre comentariile primite de la fani de blondină.

Chiar dacă a scăpat de corvoada kilogramelor în plus de altădată, Raluca nu este nici acum pe deplin mulțumită de felul în care arată, mergând pe ideea că pentru a fi perfectă trebuie să fie și mai slabă.

ADVERTISEMENT
raluca bădulescu
Aceasta e imaginea cu care Raluca Bădulescu i-a cucerit pe fani. Foto: Instagram

Nu e mulțumită nici acum de cum arată

La începutul anului, jurata de la Bravo, ai stil a vorbit într-un interviu pentru revista Ciao! despre condiția sa fizică, unde a mărturisit că ar vrea să fie mai slabă cu câteva kilograme pentru înălțimea pe care o are, 173 centimetri.

„Am revenit la silueta mea, de acum câteva luni… am cam 63-64 kg, însă, mi-aș dori să ajung la cele 55 de kg pe care le-am avut în urmă cu 5-6 ani. Mai am de luptat!

ADVERTISEMENT

Am înălțimea de 1,73 cm, deci, dacă aș avea 55 de kg, cred că aș fi foarte, foarte fericită. Rămâne de văzut, poate-mi “iese” această dorință până la vară, pentru că mă străduiesc să mai lucrez la meniu, să mai renunț la dulciuri, că aici am o problemă”, a spus atunci Raluca Bădulescu.

ADVERTISEMENT