Life

Raluca Bădulescu, ipostază neașteptată. Jurata de la Bravo, ai stil a apărut fără perucă

Raluca Bădulescu este cunoscută pentru stilul ei extravagant și pentru faptul că poartă mereu perucă, însă recent a apărut într-o situație surprinzătoare pentru toată lumea.
22.07.2021 | 09:01
Raluca Badulescu ipostaza neasteptata Jurata de la Bravo ai stil a aparut fara peruca
Raluca Bădulescu, ipostază neașteptată. Jurata de la Bravo, ai stil a apărut fără perucă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Aflată într-o vacanță, în Ibiza, cu fostul și actualul soț, dar și cu câțiva prieteni, jurata de la „Bravo, ai stil!” a apărut într-o ipostază neașteptată. Vedeta a renunțat la perucă și s-a afișat cu părul său natural.

Raluca Bădulescu este blondă și are o lungime medie a podoabei capilare, după cum se poate observa din imaginile pe care le-a publicat pe rețelele de socializare, unde apare în costum de baie, cu accesorii și ochelari de soare.

ADVERTISEMENT

În fotografii apare cu părul strâns în coc, blondina primind numeroase mesaje de aprecieri din partea celor care o urmăresc în mediul virtual.

Raluca Bădulescu, imagini unice. Cum arată jurata de la Bravo, ai stil fără perucă

Vedeta de la Kanal D a reușit să atragă atenția asupra sa datorită faptului că nu apare foarte des fără perucă, lucru ce o ajută să-și schimbe look-ul în fiecare zi, în funcție de starea pe care o are.

ADVERTISEMENT

Raluca Bădulescu are o colecție impresionantă de peruci, deși recunoaște că multe dintre ele nici nu le-a folosit pentru că nu o avantajează.

„Cred că am schimbat peste 100 de peruci, dar dacă le punem la socoteală și pe cele de acasă, cred că am peste 300 de peruci. 

ADVERTISEMENT

Sunt multe pe care nu le-am folosit, sunt pe alte stiluri și alte tunsori. Cel mai mult mă caracterizează tunsoarea bob cu breton, pe alb-argintiu sau blond platinat.

„Este o pasiune pe care o am de foarte mulți ani. Le aduc special din America, Rusia sau Italia. Ele mi-au întregit look-ul și mi-au făcut viața mult mai frumoasă.

ADVERTISEMENT

Este fantastic să poți fi coafată la secundă, îmi pun un fond de ten, fard de obraz și puțin rimel și sunt fresh. Perucile sunt o salvare și o bucurie în același timp”, a declarat Raluca Bădulescu la un moment dat pentru click.ro.

Raluca Bădulescu, cu părul natural la vedere
Raluca Bădulescu s-a afișat fără perucă. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Motivul pentru care Raluca Bădulescu poartă mereu perucă

Perucile îi permite să se reinventeze de fiecare dată când simte nevoia, însă jurata de la „Bravo, ai stil!” recunoaște că purtarea lor nu este un simplu moft, și un lucru necesar.

Raluca Bădulescu și-a vopsit mai bine de 20 de ani părul blond, motiv pentru care firul s-a subțiat. În plus, vedeta nu mai are nici volumul de altădată, de aici și moda cu perucile.

„Eu am păr mai puțin. Așa am eu de la natură, nu că mi s-a întâmplat ceva pe parcurs, însă vopsindu-l blond aproape 20 de ani, e normal să se mai subțieze firul”, a adăugat vedeta.

Perucile nu sunt singura pasiune a juratei de la Kanal D, ea având și o colecție uriașă de pantofi. Raluca Bădulescu scoate bani frumoși din buzunar pentru a-și achiziționa încălțăminte după ultima modă.

ADVERTISEMENT