Life

Raluca Bădulescu, iubitul medic și Cătălin Botezatu, lux și opulență la Cluj Napoca! Ce au sărbătorit cei trei

Raluca Bădulescu, iubitul ei și Cătălin Botezatu au petrecut până în zori într-un club din Cluj Napoca. Cei trei au sărbătorit noua lansare a creatorului de modă.
12.11.2022 | 16:17
Raluca Badulescu iubitul medic si Catalin Botezatu lux si opulenta la Cluj Napoca Ce au sarbatorit cei trei
Raluca Bădulescu, împreună cu iubitul la o lansare de colecție de-ale lui Cătălin Botezatu. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Raluca Bădulescu, iubitul tinerel și medic de profesie, Rareș Gabriel, și Cătălin Botezatu au încins atmosfera într-un club din Cluj Napoca!
Cei trei au petrecut în acest sfârșit de săptămână în capitala Ardealului, cu ocazia celei mai noi prezentări de modă a lui Botezatu, în cadrul City Fashion Week Cluj 2022!

Raluca Bădulescu și Rareș, prezenți la un eveniment marca Botezatu

Bote i-a lăsat cu gura căscată pe toți cei adunați la Cluj cu noile sale creații vestimentare, dar și cu fotomodelele alături de care a defilat la finalul evenimentului, așa cum se face la fiecare astfel de show!

ADVERTISEMENT

Prietena sa bună, ”regina regească” a mers să îl susțină și nu singură! Asta întrucât, de la o vreme încoace, inima ei bate precum în adolescență. Așa cum deja știe toată lumea, vedeta Kanal D are un iubit cu 20 de ani mai tânăr. Dar nu vârsta contează aici, ci împlinirea care i se vede pe chip. Aceeași fericire se putea observa și pe fața lui Rareș Gabriel, doctorul care i-a pus stetoscopul iubirii, aparent definitiv!

raluca badulescu si iubitul
Raluca Bădulescu, Rareș și Botezatu, petrecere în club. Foto: Instastory

Cei trei au petrecut într-un club din Cluj

Împreună cu mai mulți prieteni și colegi din lumea modei, Ralu, Rareș și Bote au arătat ce înseamnă un chef pe cinste în clubul Intense din orașul cosmopolit de pe Someș!

ADVERTISEMENT

Cei trei s-au filmat dansând în discotecă, cu zâmbetele până la urechi. Evident, nu puteau lipsi nici șampaniile fine!

Rareș, care la început a fost ceva mai reticent cu aparițiile publice, pare să se fi integrat extrem de bine în cercurile mondene, iar acum apare alături de Raluca de parcă ar fi fost dintotdeauna parte a showbiz-ului!

ADVERTISEMENT

Cu un colier arginitiu la gât, din pietre prețioase, și celebra ei perucă bob, îmbrăcată în negru, Raluca Bădulescu a radiat de fericire pe tot parcursul evenimentului susținut de Botezatu, dar și în clubul în care a petrecut până în zorii zilei alături de iubitul ei.