Life

Raluca Bădulescu, mândră de fiul ei, după ce a luat note mari la BAC. La ce facultate vrea să studieze Alexandru

Raluca Bădulescu este mândră de fiul ei după ce a luat note mari la BAC. Jurata de la Bravo, ai stil! Celebrities a dezvăluit la ce facultate vrea să studieze Alexandru.
30.06.2022 | 15:36
Raluca Badulescu mandra de fiul ei dupa ce a luat note mari la BAC La ce facultate vrea sa studieze Alexandru
Raluca Bădulescu, mândră de fiul ei, după ce a luat note mari la BAC. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Raluca Bădulescu (47 de ani) este fericită după ce fiul ei a luat examenul de Bacalaureat cu note mari și are toate șansele să intre la facultatea dorită.

Raluca Bădulescu, mândră de fiul ei, după ce a luat note mari la BAC

Jurata de la Bravo, ai stil! Celebrities își iubește foarte mult fiul și este mândră de el după ce a reușit să ia note mari la BAC.

ADVERTISEMENT

Alexandru vrea să studieze la Academia de Studii Economice (ASE) București. Media mare de la examenul maturității îl va ajuta să intre la această instituție de învățământ.

“Copilul…îl iubim cel mai mult din lumea asta. A avut bacul, a luat note bune la BAC, intră la ASE. E mândria și cea mai mare bucurie pe care o putem avea cu toții, evident.”, a declarat vedeta pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

În cadrul aceluiași interviu, Raluca Bădulescu a mai spus că probele de la examenul de Bacalaureat 2022 i s-au părut foarte grele și că nu ar fi știut să le rezolve, mai ales la Matematică, o materie la care recunoaște că nu a fost niciodată foarte bună.

În schimb, subiectele de la examenul la Limba și Literatura Română i s-au părut accesibile vedetei.

ADVERTISEMENT

“Chiar este foarte greu la BAC acum, eu nu știam să rezolv nimic. La matematică mă refer. La mate nu am fost bună niciodată.

La română e altceva, știu să fac subiectele oricând, dar la mate, la mine e nenorocire. Trebuie să îmi dai un calculator, iar dacă e vorba de vreo ecuație sau de o integrală sunt pa, la revedere.”, a adăugat designerul.

ADVERTISEMENT

Raluca Bădulescu divorțează de soțul ei

Recent, Raluca Bădulescu a anunțat că ea și Florin Stamin vor divorța, după 13 ani de căsnicie. Vedeta are de spus numai lucruri bune la adresa fostului ei partener, chiar dacă s-au separat.

Decizia despărțirii a fost luată de comun acord, după cum a declarat jurata de la Kanal D. Blondina a mai spus că cei doi vor rămâne în continuare în relații bune.

“După o îndelungată reflecție, Florin și cu mine am decis să începem un nou capitol în viață noastră, separați, dar conectați pentru totdeauna.

Ne-am fost alături unul altuia ani de zile, la bine și la greu ani de zile, suntem recunoscători pentru toate momentele de împlinire pe care le-am trăit împreună, însă, uneori, viața te duce pe drumuri diferite.

Sentimentul de prietenie și grijă al unuia față de celălalt ne va lega în continuare.”, a anunțat vedeta la finalul lunii mai.

ADVERTISEMENT