Life

Raluca Bădulescu, primele imagini alături de iubitul cu 20 de ani mai tânăr. Cum s-au afișat cei doi

Raluca Bădulescu a postat primele imagini alături de iubitul cu 20 de ani mai tânăr. Iată cum s-au afișat cei doi îndrăgostiți pe rețelele de socializare.
15.08.2022 | 15:36
Raluca Badulescu primele imagini alaturi de iubitul cu 20 de ani mai tanar Cum sau afisat cei doi
Raluca Bădulescu, primele imagini alături de iubitul cu 20 de ani mai tânăr. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Raluca Bădulescu (47 de ani) a postat primele imagini alături de iubitul ei, Rareș, care este cu 20 de ani mai tânăr decât ea. Vedeta și-a refăcut viața după divorț și este foarte fericită.

Raluca Bădulescu, primele imagini alături de iubitul cu 20 de ani mai tânăr

Jurata de la Bravo, ai stil! Celebrities s-a filmat alături de iubitul ei la Vama Veche, acolo unde au fost prezenți la un eveniment.

ADVERTISEMENT

Vedeta pare a fi foarte fericită alături de iubitul ei, după cum se poate observa în videoclipul postat pe rețelele sociale.

Aceasta a declarat, recent, că este fericită și îndrăgostită de cel care i-a furat inima.

“E o perioadă intensă a vieții mele, de care mă bucur din plin. Da, pot spune că sunt îndrăgostită.”, a transmis ea pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT
Raluca Bădulescu
Raluca Bădulescu s-a afișat alături de noul iubit. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik

La 47 de ani, Raluca Bădulescu arată mult mai tânără, așa că ea și noul partener par a fi de aceeași vârstă.

Jurata de la Kanal D este într-o formă fizică de invidiat. Vedeta a slăbit destul de mult, iar acum cântărește 47 de kilograme.

ADVERTISEMENT

Raluca Bădulescu și soțul ei, Florin Stamin, au divorțat în urmă cu mai bine de două luni, însă au rămas în relații bune, așa cum a declarat vedeta.

Cine este Rareș, noul iubit al Ralucăi Bădulescu

Grigoraș Rareș Gabriel, pe numele său complet, este bărbatul alături de care Raluca Bădulescu și-a refăcut viața după divorț.

ADVERTISEMENT

Tânărul este absolvent de Medicină și postează pe YouTube vloguri din domeniul medical. Este cu 20 de ani mai tânăr decât jurata de la Bravo, ai stil! Celebrities.

Raluca Bădulescu nu a dorit să ofere prea multe detalii despre actuala sa relație, pe care preferă să o țină departe de lumina reflectoarelor.

La rândul său, și Florin Stamin și-a refăcut viața după divorțul de fashionistă. Bărbatul are o relație cu Irina, de profesie antreprenoare, alături de care a plecat într-o vacanță în Ibiza.

ADVERTISEMENT