Life

Raluca Bădulescu regretă separarea de Florin Stamin? Declarația care i-a surprins pe toți

Raluca Bădulescu a făcut o dezvăluire neașteptată despre separarea de Florin Stamin, cu care a fost căsătorită timp de 13 ani. S-au îndrăgostit la prima vedere, iar după 2 luni se căsătoreau.
11.06.2022 | 19:40
Raluca Badulescu regreta separarea de Florin Stamin Declaratia care ia surprins pe toti
Raluca Bădulescu, detalii despre divorțul de Florin Stamin: ”Sunt ceea ce sunt datorită lui”. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Jurata de la Bravo, ai stil a făcut o declarație surpriză care i-a uimit pe toți. Vedeta de la Kanal D are numai vorbe frumoase de spus la adresa fostului partener de viață și spune că îi datorează foarte multe lucruri.

Raluca Bădulescu, detalii despre divorțul de Florin Stamin: ”Sunt ceea ce sunt datorită lui”

Raluca Bădulescu a fost cea care a confirmat divorțul de Florin Stamin, însă cea mai recentă declarație ne face să credem că regretă această despărțire. Blondina consideră că fostul partener de viață va fi mereu sufletul său pereche.

ADVERTISEMENT

„Imediat cum apare o știre de genul apar binevoitori, care spun chestii sunt oameni care se bucură. Sunt situații în viață când aud, sau văd chestii prefer să mă uit în altă parte.

Eu sunt ce sunt azi datorită lui Florin pentru că atunci când m-am cunoscut cu el, eram într-o perioadă mai agitată el a știut să mă adune a avut răbdarea să stea cu mine în toate demențele.

ADVERTISEMENT

Eu sunt Balanță asta înseamnă că sunt la extreme, nu înțeleg cale de mijloc a știut să mă echilibreze, sa aiba grijă de mine, eu sunt ceea ce sunt astăzi datorită lui. Eu știu că este alături de mine.

El este familia mea, eu nu știu cum va fi de acum înainte, vom fi împreună pentru totdeauna, este dragostea vieții mele. Este minunea și dragostea vieții mele. Nu există pe lumea asta bărbat cum este Florin”, a spus vedeta în emisiunea Fiță cu Adiță.

ADVERTISEMENT

Raluca Bădulescu și Florin Stamin, prieteni după divorț

Raluca Bădulescu și fostul partener de viață, Florin Stamin, sunt în continuare prieteni apropiați. Cei doi au împărțit bune și rele, jurata de la Bravo, ai stil având și acum sentimente pentru bărbatul cu care s-a iubit ani buni.

„Sunt prietenă cu Florin, îmi este aproape și știu că îmi va fi aproape toată viața, iar eu îl iubesc ca pe ochii din cap. Dar este o situație grea, este complicat”, a mai adăugat vedeta de la Kanal D.

ADVERTISEMENT