Life

Raluca Bădulescu s-a deghizat în Carmen Harra. Reacția neașteptată primită de la experta în astre

02.10.2020 | 16:04
Raluca Badulescu sa deghizat in Carmen Harra Reactia neasteptata primita de la experta in astre
Raluca Bădulescu a reușit să le atragă atenția fanilor prin cea mai nouă postare de pe Instagram
ADVERTISEMENT

Raluca Bădulescu le-a făcut fanilor o surpriză de proporții. Celebra jurată de la Kanal D s-a deghizat în nimeni alta decât astroloaga Carmen Harra.

La rândul ei, cunoscută publicului român pentru previziunile pe care le face, Carmen Harra are o prezență foarte activă în mediul online. Roșcatei de peste Ocean nu i-a scăpat respectiva postare, despre care a avut o reacție total surprinzătoare.

ADVERTISEMENT

Nici fanilor din mediul virtual nu le-a venit să creadă când au avut-o în fața ochilor pe Raluca Bădulescu atât de transformată. Jurata Bravo ai Stil a purtat și câteva accesorii total inedite.

Raluca Bădulescu s-a deghizat în Carmen Harra și celebra astroloagă a avut o reacție pe măsură

Previziunile făcute de Carmen Harra la nivel de destin și legate de ce ne rezervă astrele sunt la fel de cunoscute ca celebra astroloagă. Aceasta a avut parte de o mare surpriză pe care i-a oferit-o chiar Raluca Bădulescu.

ADVERTISEMENT

Vedeta Kanal D s-a deghizat complet și ar fi putut fi confundată cu lejeritate cu roșcata ale cărei previziuni astrologice ajung să facă furori. În vârstă de 65 de ani, Carmen Harra le-a atras atenția tuturor și printr-o serie de poze în costum de baie, pe care le-a publicat în mediul online.

De această dată, le-a arătat și ea fanilor cum ar fi putut fi confundată fără nicio problemă cu Raluca Bădulescu, în cea mai nouă apariție de la Bravo, ai Stil.

ADVERTISEMENT
Raluca Bădulescu s-a deghizat în Carmen Harra. Reacția neașteptată primită de la celebra astroloagă
Raluca Bădulescu s-a deghizat în astroloaga Carmen Harra și i-a atras acesteia atenția pe Instagram

“Pupi de la Carmen Hara la Bravo, ai Stil. Vă iubesc și vă ador și abia aștept să ne revedem diseară de la ora 23:00. Iar peruca este împrumutată doar pentru această ediție”, a fost mesajul publicat de Raluca Bădulescu.

Între cele două vedete a urmat chiar un schimb de replici, în care ținuta purtată de către celebra jurată a fost foarte apeciată de astroloagă.

ADVERTISEMENT

“Foarte reușită ținuta, Raluca! Te pup!”, a fost răspunsul primit pe Instagram, în secțiunea de comentarii de la Carmen Harra.

“Carmen Harra, nu îmi vine să cred! Cât mă bucur doamna mea superbă, sunt foarte onorată pentru aprecierea dumneavoastră, vă îmbrațișez și vă transmit toată dragostea și respectul meu”, a continuat Raluca Bădulescu.

ADVERTISEMENT