Life

Raluca Bădulescu s-a luat de Mihaela Rădulescu: „Nu accept comparația”

Raluca Bădulescu a comentat vedetele îmbrăcate în rochii de vară, iar Mihaela Rădulescu nu a trecut cu bine de poliția modei.
25.05.2021 | 17:01
Raluca Badulescu sa luat de Mihaela Radulescu Nu accept comparatia
Raluca Bădulescu a criticat o ținută purtată de Mihaela Rădulescu. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu au luat la puricat vedetele din România care au început să poarte deja rochii de vară. Unele celebrități au fost apreciate, altele, precum Mihaela Rădulescu, au fost criticate.

Jurata de la Bravo, ai stil a spus că o admiră pe Răduleasca, iar motivul pentru care i-a dat AȘA NU este pentru că insistă prea mult în zona boho-chic.

ADVERTISEMENT

Bădulescu a spus că prezentatoarea de la PRO TV are un corp superb și este extrem de frumoasă, fapt pentru care și-ar permite să alterneze mai multe stiluri vestimentare.

Raluca Bădulescu a criticat-o pe Mihaela Rădulescu

Botezatu nu a fost de acord cu opinia Ralucăi. El i-a dat AȘA DA ținutei pe care au văzut-o cei doi în platoul lui Teo Trandafir de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

„Nu că nu mi-ar plăcea, oricum Răduleasca e de AȘA DA… Nimeni nu este Cher pe lumea asta. Nu accept comparația (n.r.: i-a spus asta lui Botezatu, care a comparat-o cu celebra cântăreață de peste Ocean). Cher este un icon. A făcut-o maică-sa splendidă.

Eu nu prea i-am spus de-a lungul timpului, dar mi se pare că o forjează greu pe boho-chic-ul ăsta.  Genul ăsta de rochie nu se poartă cu genul ăsta de sandală. Am mermelit-o până am zăpăcit-o”, este verdictul dat de Raluca Bădulescu la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Când a venit rândul să comenteze o ținută de-ale Lidiei Buble, cei doi fashioniști au avut numai cuvinte de laudă, fiind printre puținele vedete care au trecut de radarul poliției modei fără probleme.

raluca bădulescu
Raluca Bădulescu nu a fost impresionată de o apariție recentă pe care a avut-o Mihaela Rădulescu. Foto: captură Kanal D

Jurata de la Bravo, ai stil nu suportă copilărismele Danei Rogoz

Raluca s-a mai legat de o vedetă cunoscută și nu pentru ținuta pe care a purtat-o, ci pentru felul în care a pozat. Bădulescu a spus că Dana Rogoz ar trebui să renunțe să mai fie copilăroasă în aparițiile sale online.

ADVERTISEMENT

Asta după ce a văzut o imagine în care aceasta sărea în aer ca o copiliță, cu zâmbetul până la urechi.

lidia buble
Lidia Buble a primit AȘA DA atât de la Botezatu cât și de la Raluca. Foto: captură Kanal D

 

Momentul nervos al Ralucăi Bădulescu a stârnit hohote de râs în platoul Teo Show: „Nu mai fiți ghidușe că aveți o vârstă, Dracului!”.

Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu sunt invitații din fiecare marți ai lui Teo Trandafir. Cei doi realizează rubrica AȘA DA/ AȘA NU din cadrul Teo Show în care comentează aparițiile vestimentare ale vedetelor.

 

ADVERTISEMENT