Life

Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu, luați la rost de fani din cauza unei fotografii: „Până și un cartof machiat arată mai bine”

Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu au fost extrem de criticați în mediul online din cauza cele mai recente imagini în care cei doi au apărut împreună. Ce au remarcat internauții?
26.03.2022 | 12:00
Raluca Badulescu si Catalin Botezatu luati la rost de fani din cauza unei fotografii Pana si un cartof machiat arata mai bine
Aceasta e imaginea pentru care Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu și-au atras o serie de critici. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Nu e ușor să fii vedetă, mai ales dacă îți expui viața în mediul online! Haterii sunt la pândă și taxează fiecare apariție, fiecare gest, chiar și cele mai banale fotografii. A venit rândul ca Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu să fie luați la țintă, aceștia fiind acuzați că au cam exagerat cu Photoshopul.

Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu, luați la țintă pe Facebook

Cele două vedete de la Kanal D au apărut recent împreună, cu zâmbetul până la urechi, însă fanii le-au scris că au cam sărit calul cu filtrele! Imaginea cu cei doi a strâns zeci de comentarii malițioase, oamenii făcând tot felul de comparații și sugerându-le să se pozeze natural data viitoare.

ADVERTISEMENT

„Până și un cartof machiat arată mai bine decât ea!; E statuie din ceară? Fără nici cea mai mică răutate, e îngrozitor!; Raluca Bădulescu arăta mult mai bine chiar și când avea câteva kilograme în plus; 

A furat cineva contul lui Botezatu?; V-ați filtrat până v-a luat Dracul! Sunteți urâți rău!;

Am vrut să dau zoom, dar m-am răzgândit; Operațiile estetice au ajuns atât de departe încât se creează confuzie”, sunt câteva din zecile de comentarii scrise de internauți pe Facebook.

ADVERTISEMENT
Ironiile la adresa celor doi au curs șiroaie pe Facebook

Vedete de top la Kanal D

Raluca și Cătălin sunt obișnuiți cu astfel de observații și, de obicei, trec cu vederea răutățile gratuite. Printre sutele de comentarii scrise la poza cu cei doi, s-au numărat și câteva pozitive.

Mulți le-au spus celor doi că îi apreciază pentru toată munca lor și că le stă bine împreună.

ADVERTISEMENT

Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu sunt două dintre cele mai importante figuri de la Kanal D. Raluca este membră a juriului de la Bravo, ai stil, proiect din care a făcut parte din Botezatu, înlocuit ulterior cu Tibi Clenci.

De când s-a despărțit de Bravo, ai stil, Botezatu a participat la o serie de evenimente importante din industria modei, ba chiar a fost prezent și la Cannes cu creațiile sale vestimentare.

ADVERTISEMENT