Life

Raluca Bădulescu și soțul ei divorțează, după 13 ani de căsnicie. Anunțul făcut de vedeta Kanal D

Raluca Bădulescu și soțul său, Florin Stamin, au hotărât să divorțeze după 13 ani de căsnicie. Jurata Bravo, ai stil! a făcut primele declarații despre subiect.
31.05.2022 | 17:57
Raluca Badulescu si sotul ei divorteaza dupa 13 ani de casnicie Anuntul facut de vedeta Kanal D
Raluca Bădulescu divorțează. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Raluca Bădulescu și soțul său, Florin Stamin, au decis să o ia pe drumuri separate după 13 ani de mariaj. Vedeta Kanal D a făcut primele declarații și a dezvăluit că decizia separării au luat-o de comun acord.

Raluca Bădulescu și soțul său, divorț după 13 ani de căsnicie

Raluca Bădulescu și Florin Stamin au decis că cel mai bine pentru ei este să meargă pe drumuri separate, după 13 ani de căsnicie.

ADVERTISEMENT

Cea care a făcut anunțul este vedeta Kanal D. Jurata Bravo, ai stil! a declarat că au rămas prieteni și că își vor fi alături unul altuia în continuare.

„După o îndelungată reflecție, Florin și cu mine am decis să începem un nou capitol în viață noastră, separați, dar conectați pentru totdeauna.

ADVERTISEMENT

Ne-am fost alături unul altuia ani de zile, la bine și la greu ani de zile, suntem recunoscători pentru toate momentele de împlinire pe care le-am trăit împreună, însă, uneori, viața te duce pe drumuri diferite.

Sentimentul de prietenie și grijă al unuia față de celălalt ne va lega în continuare”, a declarat Raluca Bădulescu, conform WoWbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Ce a publicat Raluca Bădulescu pe Instagram, la scurt timp de la anunțul divorțului?

La scurt timp după ce a anunțat că ea și soțul său divorțează, Raluca Bădulescu a publicat o fotografie în care apar împreună, râzând, însoțită de un text emoționant și de melodia Nothing Else Matters a trupei Metallica.

raluca bădulescu divorț
Prima reacție publică a Ralucăi Bădulescu, după anunțul divorțului.
Foto: Instagram

„Florin al meu”, a scris jurata Bravo, ai stil! în dreptul fotografiei.

Raluca Bădulescu și Florin Stamin s-au cunoscut într-un moment în care vedeta nu se aștepta să iubească din nou, după divorțul de Vali Pungă. S-au căsătorit în secret după doar două luni și jumătate de relație și a declarat în nenumărate rânduri că el este bărbatul vieții sale.

ADVERTISEMENT