Life

Raluca Bădulescu șterge pe jos cu Bianca Rus: „Este vulgară, este urâtă”

Raluca Bădulescu a șters pe jos cu Bianca Rus în rubrica ei săptămânală de la Teo Show în care comentează ținutele vedetelor.
15.06.2021 | 17:55
Raluca Badulescu sterge pe jos cu Bianca Rus Este vulgara este urata
Raluca Bădulescu versus Bianca Rus. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Raluca Bădulescu a fost extrem de dură cu Bianca Rus, nevoită fiind să dea un calificativ unei ținute purtate de cântăreața din Satu Mare.

Blondina a fost mai dură chiar decât la Bravo, ai stil Celebrities, acolo unde a jurizat-o pe artistă zi de zi. Raluca susține că Bianca nu a învățat nici până în ziua de azi diferența dintre sexy și vulgar, lucru care a scos-o din sărite.

ADVERTISEMENT

Băduleasca a fost critică și cu alte celebrități de la noi, dar cea pe care a considerat-o cel mai prost îmbrăcată a fost Bia Rus.

Raluca Bădulescu a dat de pământ cu Bianca Rus

Opiniile Ralucăi au fost secondate și de Bursucu, coprezentatorul lui Teo Trandafir. Și el a considerat că ținuta apărută pe ecranul din platou este prea mult chiar și pentru o cântăreață.

ADVERTISEMENT

„Tematica petrecerii nu o putem spune la ora asta. Ce este sexul ăsta destrăbălat prost înțeles de rochii? Vrei să trezești instinctul ăsta în câini, broaște țestoase? Este de o vulgaritate această rochie, deși are un cut foarte actual”, a comentat Raluca Bădulescu la Teo Show.

Tăietura rochiei combinată cu platformele imense și ochelarii nu au fost cele mai potrivite alegeri făcute de sătmăreancă.

ADVERTISEMENT

„Stai așa, sugi burta, ții spatele, de ce te ții de ochelari? Te durea mâna? Și stăm așa într-o încoțopăneală. Rochia este foarte vulgară. 

Mă bag într-un tufiș și mă țin și de ochelari și mă forțez cu țâțele pe afară. Este vulgară, este urâtă. Bianca Rus, uite, discuția asta am avut-o și la Bravo, ai stil. E o diferență între sexy și vulgar. Așa nu!”, a adăugat Raluca despre ținuta Biancăi.

ADVERTISEMENT
raluca bădulescu
Raluca Bădulescu a criticat în termeni duri apariția Biancăi Rus. Foto: captură Kanal D

Diana Dumitrescu, lăudată de fashionistă

La polul opus s-au aflat Diana Dumitrescu și Ana Baniciu, ale căror ținute prezentate în cadrul emisiunii au fost apreciate de fashionistă.

diana dumitrescu
Diana Dumitrescu, apreciată de jurata de la Bravo, ai stil. Foto: captură Kanal D

Cea care a primit cele mai multe cuvinte de laudă a fost Diana, care a purtat o rochie simplă, fără bijuterii sau vreun machiaj strident.

„Asta înseamnă o apariție elegantă, simplă. Bravo”, a spus Raluca Bădulescu despre Diana Dumitrescu. Apreciată a fost și Nicoleta Nucă, artistă care a primit în sfârșit „AȘA DA”, după ce a fost ținta criticilor de fiecare dată la rubrica emisiunii de la Kanal D.

 

ADVERTISEMENT