Life

Raluca Bădulescu, strălucitoare la doar 47 de kilograme. Cum arată vedeta în pantaloni scurți

Raluca Bădulescu radiază de fericire de când are greutatea ideală. Cum se menține în formă blondina la 47 de kilograme.
09.09.2022 | 17:04
Raluca Badulescu stralucitoare la doar 47 de kilograme Cum arata vedeta in pantaloni scurti
Raluca Bădulescu radiază de fericire. Cum se menține în formă la 47 de kilograme. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Jurata de la Bravo, ai stil este strălucitoare la doar 47 de kilograme. Cum arată vedeta în pantaloni scurți, lucru vizibil după ce a fost prezentă la un eveniment monden care a avut loc recent. A uimit pe toată lumea!

Raluca Bădulescu radiază de fericire. Cum se menține în formă la 47 de kilograme

Raluca Bădulescu este în culmea fericiri de când a luat decizia de a-și micșora stomacul și a slăbit incredibil de mult. Blondina a dezvăluit cum se menține în formă maximă la greutatea de numai 47 de kilograme.

ADVERTISEMENT

Silueta impecabilă a putut fi observată datorită unei ținute strălucitoare. Vedeta a fost prezentă la un eveniment monden unde a purtat o pereche de pantaloni scurți negrii ce i-au scos în evidență picioarele lungi și subțiri.

În partea de sus jurata de la Bravo, ai stil a optat pentru un top strălucitor și o geacă din piele albă cu franjuri, totul fiind accesorizat cu o borsetă. Raluca Bădulescu a încălțat o pereche de botine în stil cowboy.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Raluca Badulescu (@raluca.badulescu)

Raluca Bădulescu, strălucitoare ca un diamant

Raluca Bădulescu a strălucit ca un diamant și nu o spunem numai noi, ci și fosta soție a lui Walter Zenga, Raluca. De altfel, frumoasa blondină nu este singura persoană care a comentat apariția vedetei de la petrecere.

Cât despre felul în care arată în momentul de față, jurata de la Bravo, ai stil, recunoaște că a trecut printr-o transformare spectaculoasă, după ce în trecut ajunsese să cântărească în jur de 125 de kilograme.

ADVERTISEMENT

„Sunt într-o formă fizică pe care mi-am dorit-o, o formă fizică pentru care mă lupt în permanentă, pentru că îmi plac dulciurile la nebunie, pentru că știu ce înseamnă să fii gras!

E fain să folosesc eu cuvântul pentru că eu am fost grasă și tocmai de aceea mă străduiesc să balansez, să mănânc cât de cât echilibrat, pentru că da, mănânc dulce în fiecare zi!

ADVERTISEMENT

Asta nu îmi lipsește! La sală nu prea mă duc. De doi ani de zile țin regim strict”, a explicat blondina pentru click.ro.

ADVERTISEMENT