Life

Raluca Bădulescu trebuie să se opereze. Anunțul făcut de jurata de la Bravo, ai stil

25.06.2020 | 20:59
Raluca Badulescu trebuie sa se opereze Anuntul facut de jurata de la Bravo ai stil
ADVERTISEMENT

Raluca Bădulescu trebuie să se supună unei intervenții chirurgicale la sâni. Jurata de la Bravo, ai stil Celebrities s-a plâns de silicoanele ei, pe care vrea să le schimbe.

Raluca Bădulescu trebuie să își schimbe silicoanele

Fashionista a vorbit cu naturalețe despre problema cu care se confruntă și abia așteaptă să își pună o nouă pereche de silicoane.

ADVERTISEMENT

Blondina s-a plâns că i s-au lăsat sânii și are de câteva luni această frustrare, plus că nu mai poate ieși fără sutien din casă, un lucru neobișnuit pentru ea.

„Sânii mei s-au lăsat. Și s-au lăsat mult. Nu pot ieși din casă fără sutien. Dar știam că asta se va întampla, de când m-am operat, medicul m-a pus în temă. Așadar, ca sânii mei să arate ca înainte, sunt nevoită să mă operez din nou”, ar fi spus vedeta, potrivit ciao.ro.

ADVERTISEMENT

„Ea încearcă să slăbească, însă, până acum, nu prea a reușit. Bea ceaiuri, mănâncă puțîn și cât mai slab caloric, însă momentan nu are acele rezultate pe care și le dorește”, a declarat un apropiat al vedetei, potrivit sursei mai sus menționate.

Perioada stării de urgență a fost chinuitoare pentru vedetă

Raluca a reînceput filmările pentru Bravo, ai stil Celebrities, alături de colegii ei, Cătălin Botezatu, Ilinca Vandici și Maurice Munteanu.

ADVERTISEMENT

Perioada stării de urgență a fost una complicată pentru ea, căci nu a suportat deloc să stea în casă.

Cel mai tare i-a fost dor de lumea televiziunii. Pe toată durata carantinei naționale, Raluca a continuat să colaboreze cu Kanal D, intervenind în direct la Teo Show pentru a realiza rubrica pe care o are împreună cu Cătălin Botezatu.

ADVERTISEMENT

În respectivele live-uri vedeta a dat pe lângă calificative „Așa da” și „Așa nu” vedetelor, pentru ținutele purtate, și câteva sfaturi celor care se confruntau cu aceeași problemă, cu privarea de libertatea de mișcare.

 

ADVERTISEMENT