News

Raluca Bombardiera a vorbit despre relația cu Victor Slav: “Oare mi-ar pica bine”

27.03.2019 | 19:56
Raluca Bombardiera a vorbit despre relatia cu Victor Slav Oare miar pica bine

Raluca Silea sau Raluca Bombardiera, așa cum este cunoscută în presa mondenă, a făcut câteva dezvăluiri despre relația cu Victor Slav. Frumoasa brunetă a răspuns la câteva întrebări puse de urmăritorii săi din mediul online. De asemenea, aceasta a mai făcut și ceva dezvăluiri despre familia din care provine. “Provin dintr-o familie de sportivi, tatăl meu a deținut o sală de fitness și judo, încă deține un teren de fotbal și a făcut cam toate sporturile în tinerețe, oprindu-se la judo.”

Raluca Bombardiera, despre relația cu Victor Slav: “Oare m-ar fi afectat? Da, clar!”

“Felicitări că ai ales un bărbat cu copil. Multe fug de o asemenea responsabilitate”, i-a recunoscut un urmăritor de pe un site de socializare. “Ce vină au copiii? Chiar ieri am avut o discuție în contradictoriu cu o femeie care refuză vehement bărbații cu copii, motivând că ea “nu cară crucea alteia”.

 Dacă eu eram mamă singură și aș fi fost judecată și evitată pentru că am un copil, oare mi-ar fi picat bine? Oare m-ar fi afectat? Da, clar! Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face. #empatie #educație”, a răspuns Raluca Silea la comentariul unei urmăritoare.

Raluca Bombardiera, despre relația cu Victor Slav
Raluca Bombardiera, despre relația cu Victor Slav

Raluca Bombardiera, relație discretă cu Victor Slav

”Raluca are 28 de ani și spune că este vremea să se așeze la casa ei. Vrea să aibă un copil cu Victor. Tuturor le spune că este un om foarte bun și tatăl perfect”, a dezvăluit un apropiat al cuplului. Se pare că cei doi se iubesc departe de ochii lumii, deși s-a speculat de câteva ori că s-ar fi și despărțit. „Aceasta domnişoară are o relaţie de ceva timp cu Victor, cum vă spuneam ei sunt doi oameni maturi. De peste câţiva ani, ea, în afară de statutul client- stilist, îmi este prietenă din prisma faptului că am colaborat pe partea de PR. Eu consider că prietena mea, atât ea, cât şi iubitul acesteia sunt la vârsta în care, cu siguranţă, au trecut de statutul idilă”, a mai spus sursa citată.