Life

Raluca de la Bambi s-a despărțit definitiv de iubit. Care este motivul rupturii

05.11.2020 | 20:43
Raluca de la Bambi sa despartit definitiv de iubit Care este motivul rupturii
Raluca de la Bambi s-a despărțit definitiv de iubit. Care este motivul rupturii. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Raluca de la Bambi s-a despărțit definitiv de avocatul Emil. Sora Denisei Tănase a pus punct relației cu bărbatul, după mai multe încercări de împăcare.

Cântăreața a fost rezervată în declarații și nu a dorit să divulge motivul rupturii, însă, sora ei Denisa a dat-o de gol pe blondină, susținând că este dificil să locuiești cu Raluca în aceeași casă.

ADVERTISEMENT

Se pare că Raluca Tănase nu are noroc în dragoste, de vreme ce, de-a lungul timpului, a suferit mult din cauza relațiilor ei eșuate. Totuși, solista nu disperă și speră în continuare că își va găsi fericirea.

Raluca de la Bambi s-a despărțit definitiv de iubit. Care este motivul rupturii

De-a lungul timpului, Raluca de la Bambi a suferit din cauza multor relații eșuate, unele dintre ele încheindu-se cu certuri televizate sau cu acuzații de infidelitate. Din această cauză, artista a decis să fie discretă cu privire la viața ei amoroasă, motiv pentru care nu a dorit să ofere prea mult detalii despre ultima ei relație.

ADVERTISEMENT

Recent, frumoasa blondină a pus capăt poveștii sale de dragoste cu avocatul Emil, însă fără a dezvălui adevăratul motiv al separării dintre cei doi.

„M-am reîmpăcat, m-am despărțit. Telenovela vieții, dar de data este definitiv”, a declarat Raluca Tănase pentru playtech.ro.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, cea care a dat-o de gol pe interpretă în legătură cu posibilul motiv al despărțirii a fost chiar Denisa, sora ei, aceasta afirmând că este destul de greu să conviețuiești cu Raluca, blondina fiind obsedată după curățenie. Componenta trupei Bambi se mutase în Pipera împreună cu partenerul ei.

„Ea e doamna-scamă, eu sunt dezordonată. Mi-a filmat toată dezordinea din cameră, șifonierul meu, curgeau hainele din el, a ținut un monolog așa. De dimineață până seara stă numai cu cârpa în mână, să nu vadă un firicel de praf, totul trebuie să lucească în casă de curățenie. Devine obositor la un moment dat. Nici nu gătește, ca să nu facă murdar în bucătărie”, a spus Denisa.

ADVERTISEMENT

Raluca are o siluetă demnă de invidiat și acordă mare atenție stilului său de viață. Are grijă la ce mănâncă, face mult sport și, după cum s-a observat în cadrul emisiunii ,,Bravo, ai Stil! Celebrities!”, acordă foarte mare importanță ținutelor pe care le poartă.

„Alerg dimineața foarte mult, mă ajută foarte mut sportul, elimin toxine, stres, energii negative. Fac exerciții acasă de toate felurile. Mi-am luat gantere, coardă elastică, greutăți pentru picioare, tot ce ține de exercițiile pe care le pot face în casă. Dacă vrei să faci sport și să mănânci sănătos o poți face, nu contează ce program ai, important e să ai ambiție. Ca regim, am doar 1.200 calorii pe zi, comand de la cumnatul meu meniurile, îmi vin acasă, eu nu gătesc, nu-mi place”, a conchis solista.

ADVERTISEMENT