Life

Raluca Dumitru a făcut dezvăluiri despre sezonul 3 Survivor România. Când începe emisiunea

Raluca Dumitru a făcut dezvăluiri despre sezonul 3 Survivor România.
07.08.2021 | 12:20
Raluca Dumitru a facut dezvaluiri despre sezonul 3 Survivor Romania Cand incepe emisiunea
Raluca Dumitru a făcut dezvăluiri despre sezonul 3 Survivor România. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Fosta concurentă a făcut dezvăluiri despre începerea celui de-al treilea sezon de la emisiunea Survivor România. Mai mult decât atât, aceasta a spus și când va fi difuzat acest show.

Raluca Dumitru a făcut dezvăluiri despre sezonul 3 Survivor România

Raluca Dumitru a fost întrebată de fani când va avea loc noul sezon de la Survivor România, iar fosta Faimoasă nu s-a ferit să răspundă la această întrebare.

ADVERTISEMENT

Conform acesteia, sezonul al treilea din Survivor va începe undeva în această iarnă, cel mai probabil în luna ianuarie, așa cum s-a întâmplat și cu ce de-al doilea.

Tot potrivit declarațiilor făcute de Raluca Dumitru, noul sezon nu ar avea cum să înceapă mai devreme de atât, din moment ce filmările durează până în iulie.

ADVERTISEMENT

„Cred că o să înceapă la fel, tot în ianuarie, cum a început și sezonul 2 pentru că a ținut până în iulie și nu are cum să înceapă mai devereme”, a explicat fosta concurentă de la acest show de televiziune.

 Ce concurent ar vrea Raluca Dumitru să participe la Survivor, în sezonul trei

De asemenea, vedeta a povestit și pe cine ar vrea să vadă în următorul sezon al emisiunii. Aceasta a dat numele prietenului său, Răzvan Botezatu, despre care a spus că ar fi interesant să îl vadă în această ipostază, având în vedere că lui nu îi place deloc sportul.

ADVERTISEMENT

„Pe Răzvan Botezatu aș vrea să-l văd la Survivor pentru că el este antisport.

El nu preferă să-l duci la sala de sport, el preferă să-l duci la sala de mese și nu știu cum o sa reziste el acolo și fără mâncare și să alerge pe traseu”, a declarat Raluca Dumitru.

Fosta Faimoasă a mai spus și că s-ar întoarce la Survivor România, pentru că a fost o experiență de neuitat și care a ajutat-o foarte mult să își depășească fricile.

ADVERTISEMENT

„M-aș întoarce la Survivor nu doar o zi, ci mai mult de o zi pentru că mi-a plăcut foarte mult, a fost o experiență pe care cu siguranță nu o voi uita, mi-am înfruntat foarte multe frici, am învățat să întot, nu-mi mai este frică de apă adâncă”, a povestit aceasta.

ADVERTISEMENT