Life

Raluca Dumitru, în centrul unui scandal la Bravo, ai stil! Celebrities. Ce acuzații i se aduc brunetei

Raluca Dumitru este mărul discordiei în competiția de modă „Bravo, ai stil! Celebrities”. Fosta concurentă de la Survivor România este arătată cu degetul de colegele sale.
11.01.2022 | 17:09
Raluca Dumitru in centrul unui scandal la Bravo ai stil Celebrities Ce acuzatii i se aduc brunetei
ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă este în centrul unui scandal la Kanal D, acolo unde vrea să demonstreze că știe modă și are șanse să fie numită „cea mai stilată femeie din România”.

Concurentele de la „Bravo, ai stil! Celebrities” au lansat acuzații grave la adresa vedetei, despre care spun că multe dintre conturile care o urmăresc în social media sunt false.

ADVERTISEMENT

În plus, vedetele de care Kanal D susțin că Raluca Dumitru cumpără aprecierile de pe rețelele de socializare pentru a urca cât mai sus în clasament.

Raluca Dumitru de la Bravo, ai stil! Celebrities, în plin scandal. Ce controverse au fost lansate în culise

„E atmosfera încinsă în culise după emisiune. Totul a pornit din online, acolo unde au existat mai multe discuții despre faptul că ea (Raluca Dumitru, n.r.) și-a cumpărat like-uri.

ADVERTISEMENT

Tot mai numeroase voci au afirmat că multe dintre conturile care-i apreciază pozele de pe Instagram sunt false.

De aici și tensiunile dintre concurente”, au declarat surse din producția emisiunii de modă „Bravo, ai stil! Celebrities” pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Sezonul cu persoane publice nu este unul deloc ușor pentru producătorii de la Kanal D, care de-a lungul lunilor au întâmpinat mai multe dificultăți din cauza vedetelor.

Emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities” nu este una ușoară pentru concurente, dar nici pentru echipa de filmare care trebuie să se reorganizeze din cauza atitudinii lor.

ADVERTISEMENT

Anda Adam, sursa întârzierilor de la Bravo, ai stil! Celebrities

Se pare că filmările au fost întârziate de foarte multe ori din cauza artistei Anda Adam, care în cele din urmă a renunțat la show-ul de modă. Vedeta s-a retras cu ochii în lacrimi.

Blondina a început prin a le mulțumi celor care au votat-o în număr foarte mare, precizând că retragerea a fost făcută din motive personale, pentru a-i fi alături mamei sale.

Cântăreața a lăsat să se înțeleagă că ar putea pleca în America în orice moment pentru că acolo locuiește cea care i-a dat viață și care are probleme de sănătate.

ADVERTISEMENT