Life

Raluca Dumitru, adevărul despre ce a trăit la Survivor România. Ce le-a spus fanilor

Fosta concurentă de la Survivor România le-a făcut câteva dezvăluiri fanilor săi despre celebra emisiune.
02.08.2021 | 09:12
Raluca Dumitru adevarul despre ce a trait la Survivor Romania Ce lea spus fanilor
ADVERTISEMENT

Survivor România s-a încheiat în urmă cu câteva săptămâni, dar fanii Ralucăi Dumitru încă au întrebări referitoare la concursul din jungla dominicană.

Aceștia vor să afle toate amănuntele, iar fosta Faimoasă nu le ascunde nimic. Aceasta le-a povestit pe contul său de socializare despre experiența prin care a trecut.

ADVERTISEMENT

Raluca Dumitru, adevărul despre ce a trăit la Survivor România. Ce le-a spus fanilor

Competiția a fost una extrem de dificilă pentru toți concurenții, dar mai ales pentru fete. Raluca Dumitru le-a povestit fanilor săi despre experiența trăită. Chiar dacă concursul s-a încheiat, bruneta primește încă foarte multe întrebări despre concurs.

Fosta Faimoasă a spun că nu a avut o experiență traumatizantă, dar a fost extrem de dificil.  Chiar și așa, Raluca Dumitru recunoaște că nu regretă faptul că a acceptat provocarea și a mers în jungla dominicană.

ADVERTISEMENT

“Nu, nu a fost o experiență traumatizantă, a fost o experiență mișto, pot să spun că a fost și o experiență grea.

Am avut perioade în care pur și simplu nu mai rezistam, pentru că cu aveam de mâncare când pierdeam la jocuri, dar per total a fost foarte bine”, a dezvăluit fosta Faimoasă pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Raluca Dumitru, despre problemele pe care le-a ajut în junglă

În urmă cu câteva săptămâni bruneta vorbea despre greutățile pe care le-a întâmpinat cât timp a stat în jungla dominicană.

“Nu mi-am dat seama de acasă cât este de greu să nu ai la dispoziție fie și câteva obiecte de igienă, să nu mai vorbesc de faptul că ești izolat și că vrei să comunici. Din fericire, nu am avut parte de probleme grave de sănătate, însă m-am confruntat cu o situație pe care nu am anticipat-o.

ADVERTISEMENT

Mi-a căzut foarte mult păr în junglă, îmi cădeau smocuri întregi, aproape în fiecare zi.

Principala cauză a fost aceea că nu aveam cu ce să mă pieptăn, părul se încâlcea de la dormit sau de la traseele prin apă, nisip și noroi, și nu aveam o perie la dispoziție să pot să-l descurc.

Noi ne spălam doar în mare, iar asta nu ne ajuta prea mult pe noi, fetele cu părul lung.”, a povestit Raluca Dumitru, pentru WOWbiz.

ADVERTISEMENT