Life

Raluca Dumitru, blocată pe o rețea de socializare de Anda Adam. Ce au de împărțit concurentele de la Bravo, ai stil

Raluca Dumitru, cea mai nouă concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, și-a spus părerea despre colegele de platou.
09.10.2021 | 17:56
Raluca Dumitru blocata pe o retea de socializare de Anda Adam Ce au de impartit concurentele de la Bravo ai stil
ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă are numai cuvinte de laudă pentru vedetele de la Kanal D, alături de care participă la show-ul de modă și stil și pe unele chiar le știe dinainte de emisiune.

Fosta concurentă de la Survivor România și Mădălina Pamfile se cunosc de mult. În schimb, despre Viviana Sposub fosta prezentatoare de la Antena Stars spune că îi place.

ADVERTISEMENT

Dacă iubita actorului George Burcea este pe aceeași lungime de undă cu Raluca Dumitru, nu același lucru se poate spune despre Anda Adam.

Raluca Dumitru, părere sinceră despre Bravo, ai stil. Ce crede bruneta despre colegele sale

Raluca Dumitru a dezvăluit că blondina a blocat-o pe una dintre rețelele de socializare, fără să ofere prea multe detalii despre această situație.

ADVERTISEMENT

„Toate fetele sunt ok, dar sunt mai apropiată de Mădălina Pamfile, că o cunosc de foarte mult timp. Viviana Sposub îmi place foarte mult de ea, este o fată foarte mișto. 

Și de Anda Adam, dar văd că sunt blocată pe Instagram de Anda”, le-a spus fosta concurentă de la Survivor România fanilor săi de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Se pare că însăși bruneta a fost surprinsă de acest lucru, precizând totodată că Ioana Filimon este la un nivel mult mai sus față de restul participantelor de la Bravo, ai stil.

„Îmi place foarte mult de ea, este creativă și inventivă și își merită locul în această competiție”, a adăugat Raluca Dumitru, referindu-se la Ruxy.

ADVERTISEMENT

Cât despre Sensy, bruneta susține că este „o fată foarte mișto, cu bun simț”. Rămâne de văzut dacă își va păstra aceeași părere până la final pentru că vedetele deja au început să-și scoată ghearele.

Raluca Dumitru, totul despre participarea la Bravo, ai stil

Raluca Dumitru a acceptat provocarea de a participa la „Bravo, ai stil!” pentru că este pasionată de haine și tot ce înseamnă modă. În plus, își dorea de foarte mult timp să ajungă într-o competiție de acest gen.

Frumoasa brunetă este dispusă să lupte până la capăt, fiind convinsă că ținutele sale vor fi din ce în ce mai bune de acum înainte.

ADVERTISEMENT