Life

Secretul ținutelor Ralucăi Dumitru de la Bravo, ai stil! Celebrities, dezvăluit: “Vreau să câștig”. Ce planuri are pentru anul 2022

Raluca Dumitru ne-a dezvăluit cum arată viața ei în spatele camerelor de filmat, ce planuri de vacanță și dorințe are pentru anul 2022, dar și care este secretul din spatele ținutelor de la Bravo, ai stil! Celebrities
15.12.2021 | 15:51
Secretul tinutelor Ralucai Dumitru de la Bravo ai stil Celebrities dezvaluit Vreau sa castig Ce planuri are pentru anul 2022
Raluca Dumitru, concurentă Bravo, ai stil! Celebrities
ADVERTISEMENT

Cu multă răbdare, recunoscătoare pentru ceea ce îi oferă viața și gata să lupte pentru tot ce își dorește, așa se consideră Raluca Dumitru la vârsta de 35 de ani. Concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK, despre planurile din perioada următoare, dar și secretele din spatele ținutelor cu care defilează în show-uld e modă de la Kanal D.

Raluca Dumitru are  mare grijă de felul în care arată, mai ales când vine vorba despre ținutele cu care apare la Bravo, ai Stil! Celebrities. Începând de la machiaj, coafură și până la hainele pe care le poartă, vedeta se asigură că există întotdeauna o amprentă personală.

ADVERTISEMENT

Raluca Dumitru, dorințe pentru 2022: “Vreau să câștig Bravo, ai stil!”

Angrenată în numeroase proiecte profesionale, Raluca ne dezvăluie că grija pentru sănătatea este pe primul loc în viața ei. De la anul 2022 își dorește să fie la fel de energică pentru a putea duce la bun sfârșit tot ceea ce își propune, cum ar fi câștigarea competiției de la Bravo, ai stil! Celebrities.

“Îmi doresc sănătate, în primul rând, pentru mine și pentru cei dragi, mai ales în perioada asta dificilă. Apoi îmi doresc să ajung în finala Bravo, ai stil! Celebrities și, cu ajutorul publicului, sper să câștig această competiție în care, așa cum spuneam, sunt implicată 100%”, spune bruneta.

ADVERTISEMENT

Cât despre planuri personale, Raluca Dumitru recunoaște că preferă să lase totul să vină de la sine. Vedeta mărturisește că este iubită, fericită și alege să-și trăiască viața personală desparte de ochii curioșilor.

Crăciun cu familia în țară, Revelion peste hotare

Pentru perioada sărbătorilor de iarnă, Raluca Dumitru are deja totul bine stabilit. Dacă de Crăciun va fi acasă, cu familia, de Revelion își ia iubitul și merg tocmai în Egipt, pentru a se relaxa.

ADVERTISEMENT

“Crăciunul, de obicei, îl petrec cu cei dragi, familia, iubitul, prieteni apropiați. Anul acesta, de Revelion, am planificat o mică vacanță în Egipt, alături de iubitul meu și de fratele său, împreună cu iubita acestuia”, a spus Raluca Dumitru pentru FANATIK.

Raluca Dumitru
Raluca Dumitru, concurentă la Bravo, ai stil! Celebrities

Raluca Dumitru, secretul siluetei

Fosta asistentă TV primește des complimente pe rețelele de socializare. Pentru FANATIK, Raluca a dezvăluit cum se menține în formă și spune că, pe lângă faptul că face sport, își alege cu grijă alimentele pe care le consumă.

ADVERTISEMENT

“Am un stil de viață sănătos, am foarte mare grijă ce mănânc și merg la pilates de 3 ori pe săptămână, mai ales acum când vremea nu permite sportul în aer liber. Dar, din primăvară și până toamna, cât timp vremea permite, alerg de trei ori pe săptămână”, a dezvăluit Raluca Dumitru.

Povestea din spatele ținutelor de la Bravo, ai stil! Celebrities

Când vine vorba de ținutele cu care defilează la Bravo, ai stil! Celebrities,  Raluca Dumitru spune că îi place să pună mereu amprenta personală, astfel că pentru multe dintre haine apelează la croitori.

“În ultima perioadă am un program foarte încărcat cu filmările pentru Bravo, ai stil! Celebrities care durează de dimineață până seara și, atunci când nu suntem la filmări, îmi ocup timpul cu repetițiile pentru gale, alerg și probez ținutele din emisiune, pentru că îmi doresc să vin mereu cu ceva nou, să pun amprenta personală. Multe dintre ținute le fac la croitorie”, a spus Raluca Dumitru pentru FANATIK.

Raluca Dumitru, despre schimbări: “Am învățat să nu mai fiu orgolioasă”

Fosta asistentă TV se simte plină de energie și, dacă în trecut, spune ea, renunța prea repede sau îi plăcea doar să se distreze, acum vede lucrurile diferit. Chiar în ziua în care a împlinit vârsta de 35 de ani, Raluca Dumitru le spunea fanilor de pe Instagram cum s-a schimbat viața ei în ultimii ani.

“Dacă la 25 de ani îmi plăcea să mă distrez și să renunț foarte repede atunci când nu-mi convenea un lucru, la 35 am învățat să am răbdare, să înțeleg, să lupt, să apreciez, să nu mai fiu orgolioasă și să las cât mai mult de la mine. Orice experiență trăită te face mai puternic”, scria Raluca Dumitru.

Cariera Ralucăi Dumitru

Raluca Dumitru a absolvit Facultatea de Management Turistic și Comercial, însă nu a profesat în acest domeniu niciodată. Visul ei a fost să lucreze în televiziune.

Bruneta este cunoscută pentru emisiunile în care a apărut, precum: ‘Faci față, faci bani’, ‘Star Matinal’, ‘Survivor’ și ‘Bravo, ai stil’. De asemenea, a câștigat și titlul de Miss Superkombat 2011, semn că întotdeauna i-a plăcut să facă sport.

ADVERTISEMENT