Life

Raluca Dumitru de la Survivor România are un iubit secret. Am aflat motivul pentru care-l ține ascuns

12.04.2021 | 13:08
Raluca Dumitru de la Survivor Romania are un iubit secret Am aflat motivul pentru carel tine ascuns
Raluca Dumitru de la Survivor România are un iubit secret. Am aflat motivul pentru care-l ține ascuns. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Raluca Dumitru, noua concurentă de la Survivor România, are un partener de viață pe care-l ține secret. Faimoasa și iubitul sunt împreună de aproximativ 3 ani, bruneta având un motiv întemeiat pentru care nu vrea să-l arate. 

Fosta asistentă TV se iubește cu un om de afaceri, care preferă să stea în spatele camerelor de luat vederi. Bărbatul nu simte nevoia să apară în public, asta și pentru că vedeta a fost tot timpul discretă în ceea ce privește viața sa amoroasă.

ADVERTISEMENT

Concurenta de la Kanal D este mai îndrăgostită ca niciodată de afacerist, deși în urmă cu câteva luni luaseră decizia de a se despărți. În cele din urmă Raluca Dumitru și iubitul au ajuns la gânduri mai bune, vedeta precizând că acesta nu este deloc gelos.

Raluca Dumitru, discretă cu viața sentimentală. Cu cine se iubește Faimoasa

„Am avut o relație de un an și jumătate, eu sunt oricum foarte discretă cu viața mea sentimentală, îmi place să păstrez doar pentru mine viața mea sentimentală”, spunea la un moment dat Raluca Dumitru pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Câteva zile mai târziu concurenta de la Survivor România a luat decizia de a mai oferi o șansă poveștii sale iubire, lucru care a fost confirmat inclusiv de una dintre prietenele ei apropiate. Bruneta a dat uitării tot ce i-a separat și e mai fericită ca oricând.

Iubitul frumoasei Faimoase nu este persoană publică și nici nu vrea să devină. Raluca Dumitru se bucură de viața sa privată, deși în trecut a fost surprinsă alături de persoane publice. A fost cuplată cu fostul dinamovist Cristi Pulhac, dar și cu Bombo, fratele Ralucăi Pastramă.

ADVERTISEMENT

Fosta asistentă de la „Star Matinal” a avut o relație și cu nepotul lui Gigi Becali, Ionuț, însă nici această poveste nu a durat prea mult. Vedeta spera să ajungă la altar cu Ionuț Becali, dar toate acestea au dus către relația în care este acum.

„Au aproape trei ani împreună, se iubesc mult și sunt foarte discreți. El e om de afaceri, preferă să își vadă de treburile lui, nu îi place ideea de a se expune public. 

ADVERTISEMENT

O lasă pe ea să se bucure de lumina reflectoarelor. Nu e gelos, dar nici Raluca nu îi dă motive”, a declarat o prietenă de-a vedetei, mai arată sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT