Life

Raluca Dumitru, detalii despre prietenia cu Răzvan Botezatu: ”Am ajuns să fim ca doi frați”

Raluca Dumitru și Răzvan Botezatu se cunosc de ani buni, fosta concurentă de la Survivor România dezvăluind cum se înțelege cu fostul prezentator TV.
01.08.2022 | 11:35
Raluca Dumitru detalii despre prietenia cu Razvan Botezatu Am ajuns sa fim ca doi frati
Raluca Dumitru, dezvăluiri despre prietenia cu Răzvan Botezatu. Cum se înțeleg cei doi. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta vedetă de la Antena Stars a oferit detalii despre prietenia cu renumitul moderator pe care-l știe din perioada în care avea contract cu emisiunea Star Matinal. Cei doi au ajuns foarte apropiați în ultima perioadă.

Raluca Dumitru, dezvăluiri despre prietenia cu Răzvan Botezatu. Cum se înțeleg cei doi

Raluca Dumitru și Răzvan Botezatu se cunosc de peste 6 ani și au o relație foarte frumoasă, la un moment dat existând zvonuri că formează un cuplu. Adevărul este că cei doi sunt prieteni și se consideră frați.

ADVERTISEMENT

„Când l-am cunoscut pe Răzvan, am zis «Ce băiat sufletist, carismatic». Mi-a părut așa cu o educație foarte bună, frumușel, are cam toate calitățile pentru un băiat. Mi-a plăcut așa de el cum era, ca vibe.

Când am ajuns la matinal, ne-am cunoscut mai bine, ne-am apropiat ușor ușor și am ajuns să fim exact ca doi frați”, a declarat frumoasa brunetă pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Fosta Faimoasă de la Survivor România are numai cuvinte de laudă pentru amicul său cu care petrece foarte mult timp, chiar dacă au și momente în care se ceartă și nu vorbesc.

Cei doi nu ezită să meargă împreună în vacanțe sau la petreceri, după ce timp de 5 ani au lucrat la același show. Prietenia lor a rezistat chiar și atunci când Răzvan Botezatu a locuit în Germania.

ADVERTISEMENT

Raluca Dumitru și Răzvan Botezatu, demisie după 5 ani la matinal

Raluca Dumitru și Răzvan Botezatu au demisionat în urmă cu aproape 4 ani după ce au moderat împreună show-ul Star Matinal, difuzat la Antena Stars. Cei doi au lucrat timp de 5 ani la renumita emisiune.

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities a renunțat la contract pentru că nu mai dorea să lucreze de luni până vineri. În plus, vedeta avea un salariu foarte mic, existând informații că lua numai 500 de euro.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Raluca Dumitru se bucură de proiecte frumoase, contracte de imagine și de prezentări de modă care o ajută să-și rotunjească veniturile și în ziua de azi.

ADVERTISEMENT