Life

Raluca Dumitru, dezvăluiri fierbinți despre iubit: ”Nu-mi mai doresc nimic”

Concurenta de la Survivor 2021, Raluca Dumitru, face declarații incendiare din intimitatea cu noul partener de viață, dar și despre motivele de ceartă din cuplu.
12.11.2022 | 18:00
Raluca Dumitru dezvaluiri fierbinti despre iubit Numi mai doresc nimic
Raluca Dumitru, scene incendiare din intimitate. Sursa foto: montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Raluca Dumitru, concurenta de la Brova, ai stil! și de la Survivor 2021, formează un cuplu de mai bine de un an cu un om de afaceri alături de care, spune ea, și-a găsit fericirea. Asta însă, nu i-a ferit de micile certuri care puteau duce la separare, dar, pentru FANATIK, vedeta dezvăluie în premieră care este secretul care a ajutat-o să-și țină bărbatul aproape.

Raluca Dumitru, secrete din relația cu iubitul afacerist

Discretă cu cel care îi face zilele și nopțile mai frumoase, vedeta de la Kanal D face declarații pentru FANATIK despre viața de femeie aproape mutată sau chiar mutată cu iubitul. Totul despre ce vor face de sărbători, dar și despre planurile de vacanța în Kenya descoperiți în materialul următor.

ADVERTISEMENT

Prezentată la un eveniment monden, Raluca Dumitru a explicat de ce nu este iubitul cu ea și de ce nu-i place să apară în presă. De asemenea, ne-a dezvăluit senzuala brunetă care împlinește pe 16 noiembrie vârsta de 36 de ani, nu mai e deloc interesată de lucrurile materiale pe care, la orice oră din zi sau noapte, iubitul i le-ar putea oferi.

Concurenta de la Bravo, ai stil!, motive de ceartă cu noul iubit

– Cu prietenele la film, dar jumătatea unde-ți este?

Jumătatea este acasă. Sunt în continuare discretă și nu vreau să vorbesc foarte multe despre ce se întâmplă în relația noastră. Rămân așa pentru că îi apreciez decizia. Atâta timp cât el nu este de acord și nu-i place să apară, prefer să să las lucrurile așa. El nu este din lumea noastră, a showbiz-ului. El se ocupă cu altceva și nu-i place să fie în prim-plan. Are afaceri.

ADVERTISEMENT

– Ți-au fost relațiile anterioare lecții sau de ce nu vrei să faci publice detalii din viața intimă?

Nu prea am fost în prim-plan cu relațiile pe care le-am avut, am preferat să le țin ascunse. Este mai bine. Dacă cineva vrea să știe ce fac eu, să știe despre mine. nu ce se întâmplă în relația mea. Nu este nimic spectaculos sau ceva ce nu se întâmplă și în relațiile pe care le au și oamenii normali. Același lucru se întâmplă și în relația mea, ceea ce se întâmplă și într-o relație normală a unor oameni care nu apar la tv. Nu e nimic diferit.

ADVERTISEMENT

– Și voi vă certați?

Toată lumea se ceartă într-o relație, toată lumea are discuții, dar trebuie să știi cum să salvezi sau să te împaci. Atunci când este un conflict mai puternic, trebuie să știi când să lași de la tine. Este ca o balanță, și tu și el trebuie să lăsați de la sine ca să meargă relația, să comunici, respectul și cred că ăsta este secretul.

”Dacă ne-am mutat sau nu…”

– V-ați mutat împreună și simțiți pe pielea voastră banalitățile hainelor aruncate sau a șosetelor?

ADVERTISEMENT

Aici o să vă las cu un semn de întrebare, n-o să dezvălui acest lucru. Dacă ne-am mutat sau nu, o să vedeți sau… poate nu. Momentan suntem bine, suntem fericiți și cred că este cel mai important. Vine ziua mea de naștere. Vreau să fac o petrecere frumoasă alături de persoanele care îmi sunt dragi și care fac parte din viața mea.

– Ce dorințe ai de ziua ta?

Să fiu alături de oamenii dragi, familia să fie sănătoasă. Eu să fiu sănătoasă. Cred că sănătatea este foarte importantă și este pe primul loc. Degeaba ai bani, ai tot ce-ți dorești dacă nu ai sănătate. Aud foarte multe cazuri în jurul meu cu cancer și asta mă sperie. Nu-mi mai doresc nimic din punct de vedere material. Dacă vreau neapărat ceva, cred că poți obține acel lucru mai devreme sau mai târziu, dar sănătatea, nu.

Din ce a ajuns să facă bani influencerița după participarea de la Survivor 2021?

– Din ce mai faci acum după Survivor?

Am business-ul meu cu haine și campaniile online. Kitul meu de prețuri este confidențial, îl află clientul atunci când își dorește o colaborare prin semnarea unui contract.

– Ai regretat semnarea vreunui contract?

Nu, pentru că fetele cu care eu lucrez la fiecare contract pe care trebuie să-l semnăm ne consultăm, încercăm produsele dacă sunt produse de încercat, pentru a nu face reclamă la un produs care poate nu este ok.

Alt om după ce a stat în junglă, dar iubitul nu a observat

–  Cum te-au schimbat emisiunile la care ai participat?

Sunt diferite și Bravo, ai Stil! nu era mai confortabilă, deși așa ar părea. Era mult mai multă muncă la Bravo, mult mai mult stres. Eu ajunsesem să slăbesc inclusiv și la Bravo la fel de mult cât am slăbit și la Survivor. În junglă nu aveam ce, iar la Bravo nu aveam timp. Adică mâncam foarte puțin, dormeam foarte puțin și non-stop eram pe drumuri. Plecam de la 7:00 și ajungeam la 00:00 acasă sau chiar mai târziu. Pe mine m-a epuizat și am avut nevoie de câteva luni bune ca să-mi revin. La Survivor îmi era foame, dar nu pot spune că eram obosită. Erau galele, coregrafiile, hainele, probele.

– Au meritat și din punct de vedere financiar aceste experiențe?

Da, a meritat din toate punctele de vedere. Din fiecare experiență am învățat câte ceva, m-am maturizat și m-am mai schimbat.

– Când te-ai întors din junglă iubitul tău te-a văzut diferit?

Nu mi-a spus. N-am vorbit despre asta, dacă m-a văzut diferite sau nu.

Vacanță peste mări și țări cadou de la iubit?

– Sărbătorile de iarnă unde le veți petrece?

De Crăciun, o să plecăm din București, Revelionul vom face în Capitală și, după, într-o vacanță în afară. În Kenya, safari și plajă. Mi-am dorit de câțiva ani. Eu am fost și în Zanzibar și mi-am dorit să ajung neapărat în safari pentru că este cel mai mare din lume, cu cel mai multe animale. Este o destinație pe care nu trebuie să o ratezi dacă ai ocazia.

ADVERTISEMENT