Life

Raluca Dumitru, de partea lui Ruxi în noua dispută cu Viviana Sposub de la Bravo, ai stil: „Le ia prea personal”

Raluca Dumitru îi ia apărarea Opulentei în conflictul pe care aceasta îl are cu Viviana Sposub la Bravo, ai stil. După ce a rupt alianța cu iubita lui Burcea, Raluca pare să o critice tot mai des.
23.12.2021 | 12:00
Raluca Dumitru de partea lui Ruxi in noua disputa cu Viviana Sposub de la Bravo ai stil Le ia prea personal
ADVERTISEMENT

Raluca Dumitru îi reproșează Vivianei Sposub o serie de lucruri în ediția Bravo, ai stil care va fi difuzată pe 23 decembrie, înainte de Ajunul Crăciunului.

Fotomodelul îi spune iubitei lui George Burcea că se dă ofensată prea ușor. Susține că unele lucruri le interpretează eronat.

ADVERTISEMENT

Raluca i-a luat apărarea lui Ruxi, după ce aceasta a spus că s-a săturat să îi spună anumite lucruri Vivianei deoarece se comportă ca un copil.

Raluca Dumitru susține că Viviana Sposub greșește în conflictul cu Ruxi

Ruxi a zis că Viviana nu știe să reacționeze cu maturitate în anumite situații, iar asta a supărat-o foarte tare pe fosta asistentă de televiziune.

ADVERTISEMENT

La rândul ei, și Raluca Dumitru a trebuit să facă pace cu una dintre concurente. Este vorba despre conflictul pe care fosta concurentă de la Survivor România l-a avut cu Amna. Vrajba dintre cele două a pornit de la bătălia pe locul de parcare din fața studioului de la Kanal D.

Raluca a declarat la testimoniale că și-a cerut scuze de la Amna, iar acum așteaptă ca lucrurile bune să vină și din partea blondinei. Vedeta a recunoscut că a greșit în fața cântăreței.

ADVERTISEMENT

„M-a durut, efectiv. M-am simțit umilită în ziua aia!”, a dezvăluit Amna, referindu-se la cearta pe care a avut-o cu Raluca.

„Mi-am cerut și scuze, acuma depinde doar de ea dacă vrea să le accepte sau nu”, a spus Raluca Dumitru la testimoniale.

ADVERTISEMENT

Ruxi explică apoi în culise dedesubturile animozităților dintre ea și Viviana Sposub. „Am dezvoltat capacitatea intelectuală încât să nu mai fiu ca la 25 de ani”, a spus Ruxi.

Le va îmbuna spiritul Crăciunului pe concurentele de la Bravo, ai stil?

„Ea le ia prea personal, indiferent ce ar spune Ruxi”, este reacția pe care o are Raluca Dumitru vizavi de atitudinea Vivianei în conflictul cu Opulenta. În acest fel, îi dă dreptate influenceriței.

Rămâne de văzut dacă spiritul Crăciunului le va apropia pe cele două rivale, Viviana și Ruxi, ori vor încerca în continuare să-și scoată ochii cu comportamentul pe care îl au și cu cuvintele pe care le folosesc una la adresa celeilalte.

Emisiunea Bravo, ai stil este difuzată de miercuri până vineri de la ora 22:30, la Kanal D. Sâmbăta, show-ul începe mai devreme, la ora 22:00. În fiecare sâmbătă, fetele trebuie să se îmbrace după o temă dată. Cea mai slabă ținută este depunctată, iar fata cu cele mai puține note și voturi din partea telespectatorilor părăsește concursul la finalulș galei.

 

ADVERTISEMENT