Life
notix pixel id

Răzvan Botezatu e gelos pe Raluca Dumitru, după întoarcerea acesteia de la Survivor. „Nu mai vrei să ieși cu mine?”

Raluca Dumitru și Răzvan Botezatu nu mai sunt prieteni? Ce s-a întâmplat între cei doi?
25.06.2021 | 13:27
Răzvan Botezatu e gelos pe Raluca Dumitru, după întoarcerea acesteia de la Survivor. „Nu mai vrei să ieși cu mine?”
Raluca Dumitru și Răzvan Botezatu nu mai sunt prieteni? „Nu mai vrei să ieși cu mine, Bote?”. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Relația dintre Raluca Dumitru și prietenul ei, Răzvan Botezatu, pare să se fi răcit, după ce aceasta s-a întors de la Survivor România. Un dialog dintre cei doi arată că fostul prezentator TV este gelos din cauza succesului prietenei sale.

Raluca Dumitru și Răzvan Botezatu nu mai sunt prieteni? Ce i-a spus acesta

Raluca Dumitru a fost eliminată de la Survivor România și s-a întors acasă, dar se pare că acasă nu a mai găsit lucrurile așa cum le-a lăsat. Astfel, atunci când ea a ieșit cu Răzvan Botezatu, s-a văzut că lucrurile dintre ei nu mai stau așa bine.

Răzvan Botezatu chiar a spus că nu va mai ieși cu Raluca Dumitru și că este supărat pe faima acesteia, pentru că oamenii o recunosc pe ea și vor să facă poze, fiindcă a participat la Survivor.

ADVERTISEMENT

Totuși, în ciuda cuvintelor spuse, care pare că sunt foarte serioase, cei doi zâmbesc, pentru că este vorba doar de niște glume făcute de Răzvan Botezatu pe seama prietenei sale.

Ce i-a spus Răzvan Botezatu prietenei sale. De ce este nemulțumit

Mai în glumă, mai în serios, el i-a spus ce îl apasă. Acum, vedeta adevărată dintre ei este Raluca Dumitru. Iată cum arată conversația dintre cei doi, publicată de fosta concurentă de la Survivor pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Raluca Dumitru: De ce ești supărat, Bote? Nu mai vii cu mine la plajă?

Răzvan Botezatu: Nu mai fac niciun story. Vine ospătarul și îmi spune că aduce o comandă aici la Faimoși. Nu m-a recunoscut, nu mă recunoaște lumea cu tine pe stradă. Tu mă bagi în umbră. 

Raluca Dumitru: Nu mai vrei să ieși cu mine, Bote? Mâine voiam să îți fac cunoștință cu o altă Faimoasă. De cine ți-a plăcut ție de la Survivor, pe cine vrei să mai cunoști?

ADVERTISEMENT

Răzvan Botezatu: Pe Ana, dar nu mai vreau acum. Nu mă recunoaște lumea cu tine, dar dacă mai vine și Ana. Ieșiți voi două. 

Raluca Dumitru a părăsit competiția Survivor în urma votului telespectatorilor. Aceasta s-a întors recent din Republica Dominicană. Mai mult, ea a făcut și declarații despre Survivor România.

ADVERTISEMENT

Vedeta consideră că cel care trebuie să câștige această competiție este Zanni, pentru că este un sportiv bun, dar și pentru că aduce zâmbete, fiind merue plin de energie.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri