News

Cea mai sexy prezentatoare de sport şi-a anunţat demisia! GALERIE FOTO

Una dintre cele mai sexy prezentatoare din România, poate cea mai sexy, a decis să renunţe la pasiunea sa, cel puţin pentru moment. Frumoasa Raluga Hogyes a făcut un anunţ pe o reţea de...
17.10.2017 | 13:16

Una dintre cele mai sexy prezentatoare din România, poate cea mai sexy, a decis să renunţe la pasiunea sa, cel puţin pentru moment. Frumoasa Raluga Hogyes a făcut un anunţ pe o reţea de socializare prin care îşi informează fanii că pleacă de la pupitrul ştirilor Digi Sport. Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto!

Jurnalista nu a făcut publice motivele pentru care a hotărât să părăsească postul de prezentatoare care a făcut-o cunoscută printre toţi pasionaţii de sport din ţară. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

ADVERTISEMENT

Raluca Hogyes, pasionată de sport de mică

Raluca Hogyes este una dintre cele mai frumoase prezentatoare de ştiri sportive din România. Tatăl ei era mare amator de fotbal şi mergea deseori pe stadion. De fiecare dată o lua cu el pe fiica sa. Bruneta a studiat Relaţii Comerciale, dar nu a profesat nicio zi în această meserie. A preferat să cocheteze cu modelling-ul şi aşa a intrat în showbiz.

Recent, frumoasa prezentatoare a fost cerută de soţie de fotbalistul Lukasz Szukala, care a venit în România în 2010. A jucat la Gloria Bistriţa, apoi la Universitatea Cluj şi apoi a fost transferat în echipa Stelei. Lukasz Szukala este polonez, iar părinţii săi sunt stabiliţi în Germania.

ADVERTISEMENT