Life

Raluca l-a atacat pe Culiță Sterp la Survivor România. Cu ce a aruncat în el. Video

Raluca Dumitru și Culiță Sterp de la Survivor România sunt protagoniștii unui scandal de proporții, fosta prezentatoare TV răbufnind la adresa cântărețului de muzică de petrecere.
19.05.2021 | 19:21
Raluca la atacat pe Culita Sterp la Survivor Romania Cu ce a aruncat in el Video
Raluca l-a atacat pe Culiță Sterp la Survivor România. Cu ce a aruncat în el. Sursa foto: kanald. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Raluca Dumitru a intrat în gura colegilor ei de echipă, care consideră că ascultă ce se discută atât în camp-ul lor, cât și în ce-i privește pe Războinicii de la Survivor România.

Faimoasa este numită cea mai falsă persoană din competiția sportivă de la Kanal D, cel care îi spune verde în față asta fiind Culiță Sterp, care din păcate, nu are parte de susținerea colegilor.

ADVERTISEMENT

Raluca Dumitru și Culiță Sterp de la Survivor România, în conflict. Ce a făcut Faimoasa

„Ești cea mai falsă persoană din lume… din echipa asta tu ai fi”, îi spune Culiță Sterp colegei sale Raluca, în timpul jocului de recompensă de la Survivor România.

„Ești singura persoană care spune că sunt fake”, adaugă fosta prezentatoare de la Antena Stars, moment în care artistul își îndreaptă privirea spre Ștefan Ciuculescu.

ADVERTISEMENT

Faimoasa se arată extrem de deranjată de atitudinea cântărețului de muzică de petrecere și se ridică de pe bancă. Frumoasa brunetă face 2-3 pași, însă se răzgândește și se întoarce pentru a arunca cu praf în Culiță Sterp.

„Băi, ce e cu asta? Ce ești așa țărancă?”, este replica Faimosului la reacția neașteptată a Ralucăi Dumitru.

ADVERTISEMENT

„Tot de la țară sunt și eu”, mai spune Faimoasa, scoasă din minți în legătură cu acuzațiile care i se aduc.

„Ce este cu comportamentul ăsta de mahala femeie?”, mai adaugă Culiță Sterp, care rămâne blocat după gestul brunetei.

ADVERTISEMENT

Raluca Dumitru, pusă la zid de Faimoșii de la Survivor România

Culiță Sterp nu este singurul concurent de la Survivor România care are o părere negativă despre Raluca Dumitru. Cucu este convins că Faimoasa ascultă foarte des conversațiile care au loc între participanții de la Kanal D.

Fosta prezentatoare de la Antena Stars este văzută ca o ”informatoare”, existând și o filmare în care stă în mare, aproape de echipa Războinicilor, care discutau despre o nouă strategie.

„Raluca este o informatoare foarte bună, ea tot timpul stă după copaci, să asculte chestii și apoi să le spună puțin deformate. Adică, face telefonul fără fir”, este de părere Cucu.

ADVERTISEMENT