Life

Raluca Lăzăruț, mamă pentru a doua oară! Vedeta care locuiește în America a dezvăluit numele băiețelului său

Raluca Lăzăruț, mamă pentru a doua oară! Vedeta care locuiește în America a dezvăluit și cum îl cheamă pe bebeluș, al doilea copil al său.
28.10.2022 | 19:41
Raluca Lazarut mama pentru a doua oara Vedeta care locuieste in America a dezvaluit numele baietelului sau
Raluca Lăzăruț, mamă pentru a doua oară. Are un băiat și o fetiță. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Raluca Lăzăruț a devenit mamă pentru a doua oară. Fost vedetă de televiziune a dezvăluit și ce nume a primit copilul!

Raluca Lăzăruț, mamă pentru a doua oară. Are un băiat și o fetiță

Raluca Lăzăruț este o mamă fericită, iar de curând aceasta și-a adus pe lume cel de-al doilea copil. Este vorba despre un băiețel, pe nume Enzo.

ADVERTISEMENT

Aceasta a făcut anunțul pe rețelele de socializare, unde spunea că va aduce pe lume al doilea său copil.

„2022. Anul în care cresc un al doilea omuleț, dar încă nu pot să îmi țin vreo plantă în viață. Momentul sosirii… în această vineri”, scria aceasta pe rețelele de socializare la jumătatea lunii octombrie, înainte să nască.

ADVERTISEMENT

Raluca Lăzăruț mai are o fetiță din căsnicia cu Horațiu Boeriu. Aceștia au devenit părinți pentru prima dată în 2020, iar numele ales pentru fetița lor a fost Gemma.

Raluca Lăzăruț, o viață împlinită în America

Raluca Lăzăruț are o viață împlinită în America, acolo unde s-a mutat de ani buni, după ce s-a căsătorit cu Horațiu Boeriu.

ADVERTISEMENT

Aceasta mărturisea pentru Viva că visul american este real și tot efortul pe care îl faci în această țară este răsplătit. Raluca Lăzăruț și soțul ei locuiesc în Chicago.

Fosta vedeta de televiziune mărturisea că este împlinită pe toate planurile în America.

„Ăsta chiar nu e un clișeu, țara asta îți oferă posibilități nelimitate, atâta timp cât ești bun în ceea ce faci și muncești mult! Aici nimic nu rămâne nerăsplătit și neapreciat, corectitudine, talent, modestie, generozitate, unicitate, hărnicie, implicare… oamenii văd, simt și reacționează ca atare.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, nu poți să sari etape, și atunci visurile nu mai sunt atât de greu de împlinit, ajung să fie o răsplată a muncii tale.

Cam așa aș traduce eu țara tuturor posibilităților. Sunt foarte bine pe toate planurile”, a spus aceasta pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT