Sporturi

Raluca Olaru a împlinit 30 de ani! Ce surpriză i-au făcut Halep, Begu și Buzărnescu la Indian Wells. Galerie foto

04.03.2019 | 17:59
Raluca Olaru a avut invitate VIP la petrecerea în care a împlinit 30 de ani

Raluca Olaru a schimbat luni prefixul și a împlinit 30 de ani. Sportiva română care s-a specializat în competițiile de dublu a dat o masă la Indian Wells colegelor prezente la turneul american. Astfel, Olaru le-a invitat la masă pe Irina Begu, Mihaela Buzărnescu și Simona Halep. Ele au fost însoțite de membrii staff-ului lor la masa dată de fosta campioană la dublu la US Open, la juniori, în 2006.

Raluca Olaru a împlinit 30 de ani. A sărbătorit alături de româncele de la Indian Wells

Raluca a publicat pozele pe rețelele de socializare, alături de un mesaj în care le mulțumește fetelor care au fost alături de ea “Hello, 30!!! Bucuroasă să îmi petrec această zi alături de voi”(VEZI ȘI GALERIE FOTO)

La finala de dublu de la US Open – juniori din 2006, Olaru a avut-o parteneră pe Miki Buzărnescu, care încearcă să își recapete forma din sezonul precedent și va juca la Indian Wells pe tabloul de simplu, unde este cap de serie și va juca direct din turul secund, la fel ca Simona Halep, cea care se află pe locul 2 WTA. În schimb, Irina Begu va juca la Indian Wells încă din primul tur și urmează să își afle adversarul în această seară.

Raluca Olaru s-a specializat pe competițiile de dublu după un început de carieră promițător

Raluca Olaru a fost una dintre cele mai bune jucătoare de tenis din România în anii 2000, dar accidentările i-au blocat ascensiunea în vârful ierarhiei WTA. Olaru a ajuns pe locul 53 mondial, a jucat o finală WTA și chiar și un tur 3 la Roland Garros în 2007. Cu toate acestea, în ultimii ani Olaru a decis să se bazeze mai mult pe proba de dublu.

În această competiție, Olaru a avut foarte mult succes și a reușit să câștige 9 titluri de dublu și a disputat alte 9 finale în concursurile WTA. Raluca va lua startul în proba de dublu la Indian Wells.

  • 38 este locul ocupat de Ralua Olaru, în clasamentul WTA la dublu