Sporturi

Raluca Pastramă a renunțat la procesul împotriva lui Pepe. Cât a costat-o încercarea de judecată

04.12.2020 | 07:51
Raluca Pastrama a renuntat la procesul impotriva lui Pepe Cat a costato incercarea de judecata
ADVERTISEMENT

După ce a cerut ordin de protecție împotriva lui Pepe, Raluca Pastramă a renunțat la proces, însă a fost nevoită să achite încercarea de judecată. Bruneta a vrut să renunțe la ordin, însă nu și-a motivat această alegere. 

Recent, Raluca Pastramă a cerut un ordin de protecție împotriva lui Pepe după ce l-a acuzat că ar fi agresat-o în public, însă a renunțat la proces după doar câteva zile întrucât nu avea dovezi care să ateste actele de presupusă violență.

ADVERTISEMENT

Fosta parteneră a lui Pepe nu și-a motivat alegerea de a abandona procesul de judecată și are de achitat câteva milioane de lei chiar dacă a renunțat la acuzații.

Raluca Pastramă a renunțat la procesul împotriva lui Pepe. Cât a costat-o încercarea de judecată

Divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă este un subiect extrem de dezbătut în showbiz, mai ales după ce lucrurile s-au complicat între cei doi soți. Raluca a cerut ordin de protecție împotriva lui Pepe, însă l-a retras după doar câteva zile.

ADVERTISEMENT

Fiica afaceristului Nelu Pastramă și-a acuzat soțul de agresiuni fizice de față cu cele două fetițe într-un loc public, în incinta Stadionului Dinamo. Pepe a susținut că acuzațiile sunt false și că nu -ar fi ajuns la violență publică, chiar dacă au avut o discuție mai aprinsă.

Raluca și-a retras acuzațiile, neavând dovezi care să ateste presupusul act de violență. Din moment ce procesul s-a sfârșit înainte de a începe, aceasta a fost nevoită să-i achite judecătorului suma de 500 de lei, reprezentând cheltuielile de judecată, potrivit wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

„În baza art. 43 din Legea nr. 217/2003 raportat la art. 406 Cod procedură civilă, ia act de renunțarea reclamantei la judecarea cererii de chemare în judecată formulată Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, privind pe reclamanta Pascu Raluca Florentina în contradictoriu cu pârâtul Pascu Nicolae Ionuţ. Obligă reclamanta la plata către stat a sumei de 500 lei, reprezentând cheltuieli de judecată, din care onorariul în cuantum de 250 lei pentru avocatul desemnat iniţial să asigure asistenţa juridică a pârâtului, Tacu V.N. Nicolae-Valentina, şi onorariul de 250 lei pentru avocatul desemnat iniţial să asigure asistenţa juridică a reclamantei, Panfiloiu D.Luminiţa-Rodica. Cu drept de recurs în termen de 30 de zile de la comunicare”, se arată în comunicatul judecătorului, publicat pe site-ul Justiției.

Polițiștii ar fi îndemnat-o pe Raluca să ceară un ordin de protecție împotriva lui Pepe pe o perioadă de 5 zile. Pentru a-i prelungi durata, soția cântărețului latino trebuia să se prezinte la tribunal pentru decizia judecătorească, însă a întârziat câteva zile, după care a retras plângerea.

ADVERTISEMENT

Raluca Pastramă susține că procurorul este cel care a îndemnat-o să prelungească ordinul de protecție, însă aceasta nu a mai vrut. Pepe susține că nu a avut loc niciun act de violență fizică și o acuză pe fosta parteneră că l-ar fi înșelat.

ADVERTISEMENT