ADVERTISEMENT
Life

Raluca Pastramă, adevărul gol-goluț despre căsnicia cu Pepe: „Niciodată, în vecii vecilor, amin!”

Autor: Dan Suta | 09.02.2021 | 11:06
Raluca Pastramă, adevărul gol-goluț despre căsnicia cu Pepe: „Niciodată, în vecii vecilor, amin!”
Raluca Pastramă recunoaște că nu mai există nicio relație între familia ei și Pepe după despărțire. Foto: Instagram

Raluca Pastramă a rupt tăcerea după o perioadă destul de îndelungată în care singura persoană care a comunicat despre divorțul ei a fost fostul soț, Pepe, cel care a recunoscut în repetate rânduri că ar fi de vină pentru despărțire.

ADVERTISEMENT

Cu toate că artistul și-a făcut mea culpa de multe ori, atingând acest subiect sensibil în diferite emisiuni, dar și pe pagina sa de Youtube, unde își desfășoară proiectul „Bar Online”, au existat zvonuri potrivit cărora Raluca i-ar fi fost infidelă lui Pepe.

Fosta nevastă a cântărețului de muzică latino a negat cu vehemență toate lucrurile care s-au scris în presă despre ea, printre care faptul că i-ar fi fost infidelă lui Pepe cu un milionar din Qatar.

ADVERTISEMENT

Raluca Pastramă, adevărul despre infidelitatea în relația cu Pepe

„Ca să lămureasă şi acest aspect. Apropo şi de chestia asta cu tata, s-a scris că vezi, Doamne, tata este supărat pe mine că l-am înşelat eu pe Pepe.

Niciodată în vecii vecilor, amin! În primul rând, eu nu l-am înşelat pe Pepe şi în al doilea rând, tata în viaţa lui şi dacă l-aş fi înşelat, tata nu ar fi zis chestia asta. Indiferent ce ar fi, moartă, coaptă şi îndiferent îm ce stadiu aş fi, sunt copilul lui mai presus de orice pe faţa pământului”, a declarat Raluca Pastramă pentru Antena Stars, vizibil iritată de minciunile care se scriu despre ea.

ADVERTISEMENT

Nu mai există comunicare între Pepe și socrii săi

„Asta aşa ca să închidem şi subiectul ăsta. În legătură cu relaţia dintre ei, nu are ce relaţie să mai existe atâta timp cât noi nu mai formăm o familie, nu s-au certat, nu sunt discuţii, nu s-a certat absolut nimeni cu nimeni”, a mai spus bruneta pentru același post de televiziune.

Despărțirea dintre Pepe și Raluca Pastramă a creat o undă de șoc în lumea mondenă în toamna anului trecut. Cei doi au ajuns la un consens odată cu trecerea timpului privind creșterea fetițelor, Rosa și Maria, astfel încât cele mici să nu simtă lipsa mamei sau a tatălui. De altfel, de sărbătorile de iarnă, fetele s-au bucurat de amândoi.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!