Life

Raluca Pastramă, decizie neașteptată legată de Pepe. De ce a vrut să renunțe la ordinul de protecție

26.11.2020 | 11:56
Raluca Pastrama decizie neasteptata legata de Pepe De ce a vrut sa renunte la ordinul de protectie
ADVERTISEMENT

Pepe și Raluca Pastramă divorțează după opt ani de căsnicie, iar divorțul lor este unul dintre cele mai discutate subiecte din showbiz-ul românesc. Se pare că bruneta a renunțat la ordinul de protecție pe care l-a cerut împotriva soțului după ce a fost acuzat că ar fi agresat-o fizic. 

Raluca Pastramă a cerut un ordin de protecție împotriva lui Pepe în urmă cu câteva zile, pe care acesta l-a contestat în instanță. Bruneta s-a răzgândit și a renunțat la ideea de a obține ordinul prin care soțului ei i s-ar fi interzis să se apropie de ea sau de copii.

ADVERTISEMENT

Se pare că Raluca nu ar fi vrut să le explice judecătorilor motivele pentru care își dorește renunțarea la ordinul de protecție, astfel că au avut loc câteva neînțelegeri la tribunal.

Raluca Pastramă, decizie neașteptată legată de Pepe. De ce a vrut să renunțe la ordinul de protecție

Deși Pepe a mărturisit că își dorește ca divorțul de Raluca Pastramă să fie unul amiabil, se pare că lucrurile au scăpat de sub control și între cei doi soți au apărut câteva conflicte. Zilele trecute, artistul a fost acuzat că și-ar fi agresat fizic soția în incinta stadionului Dinamo, motiv pentru care aceasta a cerut un ordin de restricție împotriva lui.

ADVERTISEMENT

Pepe a negat acuzațiile și a contestat ordinul în instanță, iar Raluca Pastramă a luat o decizie neașteptată și a făcut câțiva pași înapoi. Fiica lui Nelu Pastramă vrea să renunțe la ordin, însă a întâmpinat probleme la tribunal.

Potrivit unor martori care au asistat la ședința de tribunal, Raluca ar fi refuzat să le explice procurorilor motivele concrete pentru care vrea să renunțe la ordin, informează în exclusivitate WOWbiz.ro. Avocata ei a invocat un articol de lege conform căruia victima poate renunța la judecarea cererii de protecție în două cazuri.

ADVERTISEMENT

Cazurile respective sunt următoarele:

Art 40, alin 3, legea 217/2003: „cererea poate fi introdusă în numele victimei și de: procuror, reprezentantul autorității sau structurii competente sau reprezentantul furnicorilor de servicii sociale”;

Art 34, alin 6, legea 217/2003: „Imediat după confirmarea prevăzută la alin 4, procurorul înaintează ordinul de protecție provizoriu, însoțit de documentele care au stat la baza emiterii și confirmării acestuia judecătoriei competente în a cărei rază teritorială a fost emis, însoțit de o cerere pentru emiterea ordinului de protecție”.

ADVERTISEMENT

Raluca nu a mai vrut ordin de protecție

După ce Pepe ar fi agresat-o pe Raluca la stadionul Dinamo, tânăra ar fi mers la Secția 7 de poliție și a relatat întâmplarea episodului violent pe care cântărețul latino o contestă. Polițiștii ar fi întrebat-o dacă se teme de soțul ei și au luat decizia să emită un ordin temporar de protecție, valabil cinci zile.

Raluca Pastramă a fost de acord și ordinul urma să fie confirmat de Judecătoria Sectorului 2 al Capitalei, unde bruneta trebuia să se prezinte cu un certificat eliberat de INML (Institutul de Medicină Legală) pentru atestarea presupusei agresiuni.

Raluca nu a mai ajuns la INML, neavând cum să demonstreze episodul violent, iar în weekend s-a răzgândit în privința ordinului de protecție, la care și-a dorit să renunțe. La proces, tânăra a susținut faptul că procurorul a înaintat cererea de ordin de protecție și a solicitat ca acesta să nu mai fie prelungit, potrivit sursei citate mai sus.

Pepe a recunoscut că a avut o discuție aprinsă cu soția lui, însă precizează că nu a avut loc niciun episod de violență fizică între cei doi.

ADVERTISEMENT
Tags: