Life

Raluca Pastramă, decizie radicală după divorțul de Pepe. Ce vrea să facă mai departe

02.03.2021 | 18:04
Raluca Pastrama decizie radicala dupa divortul de Pepe Ce vrea sa faca mai departe
ADVERTISEMENT

Raluca Pastramă a luat o decizie radicală după ce a divorțat de Pepe după 8 ani de mariaj. Frumoasa brunetă a dezvăluit ce vrea să facă mai departe, dar și care sunt lucrurile asupra cărora se concentrează mai mult în ultima vreme. 

Tânăra a mărturisit că nu se simte pregătită să înceapă o nouă relație sentimentală, dorindu-și să se axeze mai mult pe creșterea și educarea fiicelor sale și ale artistului, Maria și Rosa, care au rămas în grija cântărețului după separare.

ADVERTISEMENT

Fiica lui Nelu Pastramă a ținut să adauge că nu dorește un alt bărbat în viața ei, mai ales că are tot timpul din lume să iubească din nou. Raluca Pastramă nu ia în calcul să se îndrăgostească în perioada următoare, lăsând totul în voia Divinității.

Raluca Pastramă, strictă după divorțul de Pepe. Ce-și dorește în continuare

„Am tot timpul din lume de acum să fiu lângă fetele mele. Nu mă mai pregătesc pentru nimic altceva decât pentru fericirea lor. Nu mai am nimic altceva decât pe ele două!

ADVERTISEMENT

Da, am 30 de ani și sunt încă tânără, dar momentan nu iau în calcul prezența unui alt bărbat în viața mea. Nu vreau să spun nimic despre asta, acum.

Nu am niciun motiv să fac asta și v-am spus deja, apăsat, că mă voi concentra mai mult ca niciodată pe creșterea fetelor. Dacă Dumnezeu va decide altfel, atunci voi vedea.

ADVERTISEMENT

Dar chestiunea asta mi se pare atât de departe, încât nu vreau să spun cuvinte mari sau să fac promisiuni deșarte”, a declarat Raluca Pastramă, potrivit cancan.ro.

Fosta soție a lui Pepe pare împăcată și resemnată cu gândul că a divorțat de tatăl fetelor sale, decizia aparținându-i în totalitate. Frumoasa brunetă și artistul nu mai locuiesc de mult sub același acoperiș, reușind să ajungă la o înțelegere de dragul fetelor.

ADVERTISEMENT

Concurentul de la „Te cunosc de undeva!” și fosta parteneră de viață au îngropat securea trecutului și au lăsat loc de bună-ziua pentru cele două copile pe care le au împreună, ambii dorindu-și ce este mai bine pentru ele și pentru liniștea lor.

ADVERTISEMENT