Life

Raluca Pastramă face angajări! Ce anunț a postat fosta nevastă a lui Pepe: „Posturi libere”

Raluca Pastramă face angajări! Fosta nevastă a lui Pepe a postat un anunț pentru cei care vor să muncească pentru ea pe contul ei de Instagram.
22.07.2021 | 13:25
Raluca Pastrama face angajari Ce anunt a postat fosta nevasta a lui Pepe Posturi libere
ADVERTISEMENT

Raluca Pastramă oferă locuri de muncă pentru grădinița din Colentina pe care a deschis-o împreună cu fostul ei soț.

Fosta soție a lui Pepe a postat anunțul pe Instagram. Caută educator calificat, asistent educator și îngrijitor.

ADVERTISEMENT

Mesajul publicat este pentru cei serioși, cărora le plac copiii și vor să facă parte dintr-un colectiv în care să se simtă bine.

Raluca Pastramă face angajări pentru grădinița ei din Colentina

„Ne mărim echipa! Dacă iubești copiii și dorești să faci parte dintr-un colectiv tânăr și energic, te așteptăm cu drag să ne contactezi. Posturi libere: educator, asistent educator și îngrijitor. Grădiniță Colentina – sector 2”, este mesajul scurt și cuprinzător postat de Raluca Pastramă.

ADVERTISEMENT

Ideea de a avea propria grădiniță a venit în anul 2017, când Raluca încă era nevasta lui Pepe. Chiar ea i-a spus soțului ei că își dorește foarte mult ca acest proiect să devină unul real. Cei doi au pus umăr de la umăr și și-au îndeplinit acest vis.

Raluca este cea care se ocupă îndeaproape de grădiniță. În urmă cu câțiva ani, Pepe vorbea și el cu entuziasm despre această grădiniță.

ADVERTISEMENT

Grădinița se află în casa în care a copilărit Raluca, o casă mare construită de tatăl brunetei. Pepe și Raluca au început cu refacerea respectivei case și au achiziționat primele lucruri de care era nevoie pentru funcționarea unei grădinițe în urmă cu mai bine de 4 ani.

De proiect se ocupă mai mult fosta nevastă a lui Pepe

Dorința lor a fost crearea unui loc în care copiii să își dezvolte în primul rând aptitudinile artistice, fiind centrat în special către cei pasionați de muzică sau actorie.

ADVERTISEMENT

Vila care a devenit grădiniță avea inițial 11 camere 10 băi, iar după reconfigurare s-a elberat suficient spațiu pentru cei mici. Au gândit locul respectiv ca unul în care copiilor să nu le lipsească personajele lor preferate din desene, pereții fiind pictați cu cele mai iubite scene din animațiile Disney.

„Raluca se va ocupa în totalitate de această afacere, eu doar o voi susţine, din toate punctele de vedere. Şi cred că grădiniţa aceasta e cea mai bună afacere pentru viitorul familiei mele.

De asemenea, mă bucur foarte mult că deja foarte mulţi colegi artişti vor să-şi înscrie copiii la grădiniţa noastră”, spunea Pepe în urmă cu mai bine de 4 ani.

ADVERTISEMENT