Life

Raluca Pastramă, fosta soție a lui Pepe, a născut! Prima imagine cu fetița: “O minune”

Raluca Pastramă, fosta soție a cântărețului Pepe, a născut o fetiță perfect sănătoasă, în cursul zilei de luni. Tatăl micuței, Ibrahim, a transmis un mesaj emoționant și a publicat prima imagine cu copilul.
13.06.2022 | 13:32
Raluca Pastrama fosta sotie a lui Pepe a nascut Prima imagine cu fetita O minune
Raluca Pastramă, fosta soție a lui Pepe, a născut. Foto Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Pepe, Raluca Pastramă, a născut. Vedeta și soțul ei, Ibrahim, au devenit părinți de fată.

Raluca Pastramă a născut o fetiță

Ibrahim a transmis un mesaj pe rețelele de socializare și a numit-o pe fetița lui „o minune”. Astfel, acesta a spus că dintre toate lucrurile pe care i le-a oferit viața, cel mai frumos și mai de preț este nașterea fiicei lui.

ADVERTISEMENT

„Dumnezeu m-a binecuvântat oferindu-mi multe lucruri pentru care ii mulțumesc, dar tu, minunea mea, esti binecuvântarea cea mai mare!”, a scris soțul Ralucăi Pastramă.

Fetița Ralucăi Pastramă și a lui Ibrahim are deja un nume. Cei doi s-au decis deja de când fosta soție a lui Pepe a aflat că este gravidă asupra numelui pe care îl va purta fetița, anume Maryam.

ADVERTISEMENT

Semnificația acestui nume este una care ne arată că cei doi își doreau foarte mult acest copil. Mai mult, el ar putea fi un indicator că soțul vedetei a fost cel care a ales numele Maryam, fiind un nume de origine arabă.

Maryam înseamnă ”iubită, îndrăgită, dragoste sau stea de mare” sau „copil mult dorit”.

Raluca Pastramă și soțul ei s-au căsătorit

Raluca Pastramă și iubitul ei s-au căsătorit în acest weekend. Pe lângă faptul că sunt proaspeți soți, cuplul are un alt motiv de bucurie acum că le a venit pe lume fiica.

ADVERTISEMENT

Aceasta a fost cea de a treia sarcină a Ralucăi Pastramă. Ea mai are doi copii din căsnicia anterioară avută cu Pepe.

De altfel, și fetițele sale au fost prezente la ceremonia din weekend, când Raluca s-a măritat cu Ibrahim.

ADVERTISEMENT

La mai bine de un an de la despărțirea lor, Raluca Pastramă și Pepe au devenit părinți cu persoane diferite. În timp ce vedeta a născut o altă fetiță, cântărețul a devenit pentru prima dată tată de băiat.

Și Yasmine Ody, iubita lui Pepe, a născut în urmă cu doar câteva zile. Cei doi și-au împărtășit bucuria pe rețelele de socializare și au dezvăluit care este numele băiețelului: Pepe Jr.

Cântărețul dezvăluia că nu vrea să publice, deocamdată, imagini cu băiețelul lui și consideră că bucuria ar trebui să rămână în familie.

„Pentru familia Pepe Online, le-am dat imagini cu băiețelul, cu noi din spital. N-am vrut să le fac publice. Știam că le preia toată presa. Am zis să rămână în familie, că așa-i frumos. Toate la timpul lor.

Să mai treacă o perioadă, poate câteva zile, câteva ore, câțiva ani. Nu ne plac lucrurile grăbite. În familie se împart și necazurile și bucuriile”, spunea Pepe pe canalul său de YouTube.

ADVERTISEMENT