Life

Raluca Pastramă, gest uluitor după ce a divorțat de Pepe. Ce a făcut imediat după ce a ieșit de la notar

08.02.2021 | 19:00
Raluca Pastrama gest uluitor dupa ce a divortat de Pepe Ce a facut imediat dupa ce a iesit de la notar
ADVERTISEMENT

Pepe și Raluca Pastramă au semnat astăzi actele de divorț, iar bruneta a făcut un gest uluitor după ce a ieșit de la notar, fiind deranjată din cauza prezenței jurnaliștilor. Fosta soție a artistului nu a vrut să răspundă la întrebări. 

Deși relația dintre ei era tensionată atunci când au anunțat că urmează să meargă pe drumuri separate, se pare că Pepe și Raluca au făcut pace, de dragul celor două fetițe pe care le au împreună.

ADVERTISEMENT

Raluca Pastramă nu pare să fie foarte fericită după ce a semnat actele de divorț, după cum reiese din reacția pe care avut-o la final, fiind extrem de indignată de întrebările care i s-au adresat.

Raluca Pastramă, gest uluitor după ce a divorțat de Pepe. Ce a făcut imediat după ce a ieșit de la notar

Fosta soție a lui Pepe a ieșit grăbită de la notar, iar atunci când a fost întrebată dacă cele două fetițe vor locui alături de cântărețul latino, Raluca nu a fost prea încântată. Frumoasa brunetă nu a vrut să răspundă dacă în viața ei există deja un alt bărbat.

ADVERTISEMENT

Spre deosebire de cea care i-a fost alături timp de opt ani, Pepe a avut o atitudine mai relaxată atunci când a fost întâmpinat de ziariști. Întrebat de ce a durat aproape două ore să semneze actele de divorț, artistul i-a asigurat că nu mai există tensiuni între el și Raluca.

„Acte! Nu e așa simplu! (n.r. la întrebarea de ce a durat atât de mult) Exact cum ne-am dorit. Copiii vor rămâne la amândoi, suntem părinți amândoi! E o treabă cât se poate de normală, fără niciun fel de conflict, exact cum am spus!”, a declarat Pepe pentru Spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Cei doi au costodie comună, așa că fetele, Maria și Rosa Alexandra, vor locui alături de Pepe, în casa în care au crescut, dar își vor vedea mama cât de des vor dori.

Pepe, despre divorțul de Raluca Pastramă

Pepe a vorbit despre despărțirea de Raluca Pastramă în cadrul unei emisiuni TV, unde a recunoscut că nu mai doarme alături de fosta soție încă din octombrie, înainte de a face anunțul oficial.

ADVERTISEMENT

„S-au limpezit apele. Suntem pe calea cea mai corectă. Noi nu suntem certați, vorbim zilnic, dar ca și cuplu nu ne vom împăca sub nicio formă. Nu facem tămbălău. Divorțul se face la notar. Azi am fost cu copiii la grădiniță. E o chestiune de zile până când voi fi și în acte un bărbat liber. Noi nu mai dormim în același pat din octombrie.

(…) Am înţeles de la bun început cum stau lucrurile, am respectat decizia şi mergem mai departe, ne creştem frumos copiii şi ne-am înţeles cât se poate de amiabil şi de normal.”, a declarat Pepe la Antena Stars.

De asemenea, artistul a spus că nu exclude posibilitatea de a vea o nouă relație sentimentală, lucru valabil și pentru Raluca Pastramă. Divorțul a fost cât se poate de amiabil, așa că relația lor este una pașnică.

„Cu siguranţă viaţa îmi va oferi surprize sentimentale şi nu neapărat că le aştept repede sau mă grăbesc. Nici nu încape discuţia. Suntem oameni tineri, oameni frumoşi, iar dragostea nu are vârstă. Şi nu cred că asta e dorinţa prioritară în momentul de faţă”, a mai spus cântărețul.

ADVERTISEMENT
Tags: