Life

Raluca Pastramă, imagini speciale cu soțul și fiica cea mică. Ibrahim își serbează ziua de naștere

Raluca Pastramă este foarte discretă de când și-a refăcut viața amoroasă, însă de această dată a distribuit fotografii inedite cu partenerul de viață și copilul lor.
25.08.2022 | 16:33
Raluca Pastrama imagini speciale cu sotul si fiica cea mica Ibrahim isi serbeaza ziua de nastere
Raluca Pastramă, poze inedite cu Ibrahim și fetița lor. Ce a sărbătorit bruneta. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Bruneta a împărtășit cu internauții câteva imagini speciale cu soțul și fiica cea mică, Maryam. Ibrahim Ibru își serbează ziua de naștere alături de familia pe care și-a întemeiat-o alături de fosta soție a artistului Pepe.

Raluca Pastramă, poze inedite cu Ibrahim și fetița lor. Ce a sărbătorit bruneta

Raluca Pastramă sărbătorește un moment special, își serbează partenerul de viață. Vedeta a topit inimile fanilor cu o poză în care Ibrahim doarme împreună cu micuța sa, clipa fiind imortalizată la primele ore ale dimineții.

ADVERTISEMENT

„La mulți ani, tati”, este mesajul transmis de fosta soție a lui Pepe, în dreptul unei imagini cu fiica sa cea mică, Maryam, pe Instagram.

„La mulți ani! Te iubesc”, este o altă postare făcută de Raluca Pastramă legat de o fotografie în care apare împreună cu partenerul de viață cu care a sărbătorit într-un club din București.

ADVERTISEMENT

Cu această ocazie frumoasa brunetă și Ibrahim au ieșit în oraș și s-au bucurat de timpul petrecut împreună, dovadă că cei doi formează un cuplu solid și unit, care nu ratează momentele speciale din viețile lor.

Ibrahim Ibru și fiica sa, Maryam
Ibrahim Ibru și fiica sa, Maryam. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Raluca Pastramă, o femeie împlinită după divorțul de Pepe

Raluca Pastramă se declară o femeie împlinită după divorțul de Pepe, artistul cu care a fost căsătorită mai bine de 8 ani și cu care are două fete: Rosa și Maria.

ADVERTISEMENT

Vedeta și-a găsit liniștea și pacea interioară, lucru pe care-l dezvăluie prin intermediul postărilor sale, unele dintre ele fiind motivaționale.

Frumoasa brunetă și Ibrahim sunt împreună de puțină vreme, dar au bifat deja două momente importante. Și-au unit destinele și au devenit părinții unei fetițe într-un timp destul de scurt, dragostea fiind extrem de puternică.

ADVERTISEMENT

„Oamenii vor fi la mâna destinului până vor înțelege că tot ceea ce trăiesc este suma unor comportamente repetate si a unor lecții neînvățate”, a scris Raluca Pastramă pe pagina personală de Instagram în urmă cu puțin timp.

ADVERTISEMENT