Life

Raluca Pastramă, însărcinată a treia oară. Fosta soție a lui Pepe a reacționat: “Suntem fericiți”

Raluca Pastramă este însărcinată pentru a treia oară. Fosta soție a lui Pepe a făcut primele declarații despre acest subiect, iar ea și iubitul ei, Ibrahim, sunt foarte fericiți.
03.03.2022 | 15:01
Raluca Pastrama insarcinata a treia oara Fosta sotie a lui Pepe a reactionat Suntem fericiti
Raluca Pastramă, din nou însărcinată. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Raluca Pastramă (30 de ani) este însărcinată pentru a treia oară, iar tatăl copilului este Ibrahim, actualul ei iubit, pe care l-a cunoscut anul trecut. Fosta soție a lui Pepe este în culmea fericirii.

Raluca Pastramă, însărcinată a treia oară

Fosta parteneră de viață a lui Pepe va deveni mămică pentru a treia oară. Este deja însărcinată în șase luni, așa că nu mai este mult până când ea și Ibrahim își vor ține bebelușul în brațe.

ADVERTISEMENT

Raluca Pastramă a confirmat sarcina la o zi după ce Pepe a anunțat că el și Yasmine Ody vor avea un băiețel.

Bruneta este foarte fericită, mai ales că ea și partenerul ei, în vârstă de 27 de ani, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Nu a vrut ca sarcina ei să fie subiect de presă, acesta fiind motivul pentru care vestea cea mare s-a aflat abia acum.

ADVERTISEMENT

Deocamdată, Raluca Pastramă nu a făcut public sexul bebelușului. Tânăra mai are două fiice din căsnicia cu Pepe, Maria (8 ani) și Rosa Alexandra (5 ani). Peste doar câteva luni, micuțele vor avea un frățior sau o surioară.

“Da, este adevărată informația dumneavoastră. Sunt gravidă. Suntem foarte fericiți. Ibrahim mi-a dovedit că mă iubește, iar acest copil este rodul dragostei noastre.

ADVERTISEMENT

Nu am vrut să vorbesc până acum despre acest lucru pentru că nu-mi place să fiu subiect de presă.”, a declarat Raluca Pastramă pentru cancan.ro.

Cine este iubitul Ralucăi Pastramă

Ibrahim este de origine arabă și formează un cuplu cu frumoasa brunetă de anul trecut. Cei doi s-au cunoscut la câteva luni după ce Pepe și Raluca au divorțat.

ADVERTISEMENT

Cei doi nu și-au expus prea mult relația pe rețelele sociale, dar nici nu s-au ascuns. În primele luni de relație, Ibrahim îi făcea Ralucăi o declarație de dragoste specială.

“Singura persoană din viața mea care m-a făcut să fiu cel mai împlinit și fericit om din lumea asta. Te iubesc, Raluca mea!”, a scris tânărul pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Tags: