Life

Raluca Pastramă iubește din nou? Ipostaza în care a văzut-o toată lumea pe fosta nevastă a lui Pepe

29.04.2021 | 10:47
Raluca Pastrama iubeste din nou Ipostaza in care a vazuto toata lumea pe fosta nevasta a lui Pepe
ADVERTISEMENT

Raluca Pastramă iubește din nou? Fosta nevastă a lui Pepe a fost surprinsă într-o ipostază în care radiază de fericire, alături de un cadou pe care îl fac mai degrabă cei îndrăgostiți: un buchet imens de trandafiri roșii.

Ex-soția lui Pepe a depășit despărțirea de cântăreț, iar acum pare dispusă să-și refacă viața. Bruneta a postat pe pagina ei de Instagram o fotografie în care abia se vede de buchetul mare de flori pe care l-a primit de la o persoană a cărei identitate nu o știm deocamdată.

ADVERTISEMENT

Aceasta a scris și un text prin care i-a anunțat pe fani că este extrem de fericită, iar internauții au tras repede concluzia că și-a găsit un nou partener.

Raluca Pastramă a primit un buchet imens de trandafiri

„Când ești răsfățata familiei. Bunny gift”, a scris Raluca Pastramă în dreptul imaginii pe care a postat-o pe rețeaua de socializare.

ADVERTISEMENT

Legat de persoana care i-a făcut acest cadou minunat înainte de Paște există mai multe speculații. E posibil ca florile să fie într-adevăr de la un admirator secret sau chiar de la cineva din familie.

Unul din bărbații de care se simte extrem de atașată, cu care se complimentează des pe Instagram este fratele ei, Bombo, deci nu este deloc exclus ca acesta să îi fi făcut cadoul. O altă variantă este ca florile să le fi primit de la o firmă căreia îi face promovare pe contul ei de Instagram.

ADVERTISEMENT
raluca pastramă
Raluca Pastramă, cadorisită cu un buchet imens de trandafiri. Foto: Instagram

Pepe și Raluca, un divorț neașteptat

Raluca Pastramă și Pepe au anunțat că divorțează în toamna anului trecut, decizia luând prin surprindere pe toată lumea având în vedere că nu au arătat niciodată că relația lor ar avea de suferit dintr-un motiv sau altul.

Se pare că timpul pe care l-au petrecut împreună în lockdown i-a făcut să își dea seama ce își doresc cu adevărat de la viață și au realizat că nu se mai potrivesc așa cum se potriveau înainte.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Pepe păstrează în continuare verigheta de la soția lui, iar recent a mărturisit că femeia a dorit să își păstreze numele primit în urma căsătoriei, Pascu, chiar dacă cei doi au divorțat. Pepe a mai spus că regretă despărțirea de mama fetițelor sale, iar la un moment dat a lăsat să se înțeleagă că ar fi dispus să se împace.

 

ADVERTISEMENT
Tags: