Life

Raluca Pastramă l-a uitat complet pe Pepe. Cum s-a afișat alături de noul iubit pe Instagram

Raluca Pastramă a trecut peste despărțirea de Pepe. FANATIK vă spune cum s-a afișat alături de noul iubit pe Instagram
04.07.2021 | 14:24
Raluca Pastrama la uitat complet pe Pepe Cum sa afisat alaturi de noul iubit pe Instagram
ADVERTISEMENT

După mai bine de opt ani de căsnicie, Pepe și Raluca Pastramă au decis să meargă pe drumuri separate. Cei doi au împreună două fetițe.

Motivele care au dus la separare nu sunt nici acum prea clare. În schimb, Pepe a declarat că a fost inițiativa soției sale.

ADVERTISEMENT

Raluca Pastramă l-a uitat complet pe Pepe. Cum s-a afișat alături de noul iubit pe Instagram

Anul 2020 și pandemia a adus finalul pentru povestea de dragoste dintre Pepe și Raluca Pastramă. Cei doi au anunțat divorțul la începutul lunii noiembrie.

Chiar dacă lucrurile păreau a degenera la momentul respectiv, Raluca Pastramă chiar a depus o plângere penală pe numele fostului partener de viață, se pare că, acum, cei doi au reușit să păstreze o relație bună, de dragul copiilor.

ADVERTISEMENT

Mai mult, ambii și-ar fi refăcut viața. Recent, Pepe a anunțat că a început o nouă relație și că este mulțumit de modul în care decurg lucrurile.

De data aceasta, a fost rândul Ralucăi să demonstreze că a trecut peste despățire. Bruneta a distribuit o fotografie, pe contul de Instagram, în care apare sărutându-se pasional cu un bărbat.

ADVERTISEMENT

Imaginea respectivă era însoțită și de un mesaj care nu lăsa nicio urmă de îndoială: „iubirea mea”. Totuși, chipul bărbatului era acoperit de un emoticon, semn că aceasta nu și-a asupat public relația. În plus, postarea a dispărut de pe rețelele de socializare într-un timp destul de scurt. Cu toate acestea, multă lume a reușit s-o vadă.

Raluca Pastramă
Raluca Pastramă, sărut pasional cu noul iubit
Sursa foto: Instagram

Raluca Pastramă, momente grele după despărțirea de Pepe

Tânăra a povestit, cu puțin timp în urmă, că nu a reușit să-și găsească echilibrul o bună perioadă, după divorțul de bărbatul care i-a fost alături mai bine de opt ani.

ADVERTISEMENT

Ea a explicat că au fost multe luni în care s-a simțit pierdută și a încercat să-și regăsească liniștea și pacea interioară prin rugăciuni și credință.

„Îmi spuneam mereu că totul va fi bine și că voi primi vești frumoase. Știu că pare o nebunie, dar chiar funcționează lucrurile astea. Mă trezeam dimineața și mă motivam. Eram atât de căzută psihic și fizic, ajunsesem extrem de slabă,” a povestit ea.

Ulterior, lucrurile au început să revină la normal. De dragul celor două fetițe, cei doi foști parteneri de viață au îngropat securea războiului și au revenit la relații mai bune.

ADVERTISEMENT