Life

Raluca Pastramă, mesaj subliminal la adresa lui Pepe? ”Copiii sunt motivul”

18.12.2020 | 12:03
Raluca Pastrama mesaj subliminal la adresa lui Pepe Copiii sunt motivul
Raluca Pastramă, mesaj subliminal la adresa lui Pepe? ”Copiii sunt motivul”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Raluca Pastramă (29 de ani) a încercat să se țină departe de confesiunile referitoare la divorțul de Pepe, dar recent a transmis un mesaj subliminal la adresa celui alături de care are două fete: Maria și Rosa Alexandra. 

Frumoasa brunetă a încercat să-i demonstreze artistului că nu lasă garda jos când vine vorba de copiii pe care-i au împreună, semn că va lupta în instanță pentru custodia fetelor. Așadar, tânăra nu renunță la fete, indiferent de ce s-ar întâmpla mai departe între ea și cântăreț.

ADVERTISEMENT

Fiica lui Nelu Pastramă pare că este dispusă să facă orice pentru fetele sale despre care spune că sunt motivul pentru care se trezește în fiecare dimineață. Raluca Pastramă le iubește enorm pe copile și se implică foarte mult în creșterea și educarea lor.

Raluca Pastramă, anunț subconștient la adresa artistului Pepe

„Copiii mei sunt motivul pentru care vreau să mă trezesc în fiecare dimineață. Iubirile mele, vă iubește mami mai presus de cuvinte! Tot ce contează”, a scris Raluca Pastramă pe contul deInstagram în dreptul unui colaj cu fetele sale, dar și cu Achim Alexandru, fiul fratelui ei.

ADVERTISEMENT

Mesajele internauților nu au întârziat să apară, fanii transmițându-i cu această ocazie că are două fete foarte frumoase, că este o femeie puternică sau pur și simplu, i-au scris urări de sănătate și de bine, mai ales că este în divorț cu tatăl copilelor.

„Ai două domnișoare frumoase, să vă trăiască, să fie sănătoase și tot ce vă doriți 😘😘👍”, „Ești o mamă eroină! Să îți trăiască copilașii și să te bucurii de ei toată viața! Ești o femeie puternică, te apreciez mult!😘”, sunt doar două dintre comentariile venite din partea internauților.

ADVERTISEMENT
Maria și Rosa Alexandra, fetele Ralucăi Pastramă și a artistului Pepe
Maria și Rosa Alexandra, fetele Ralucăi Pastramă și nepotul său, Achim. Sursa foto: Instagram.com

Așa cum era de așteptat au existat și reacțiile negative din partea oamenilor, unii nefiind de acord că Raluca Pastramă a decis să pună capăt unei căsnicii de mai bine de 8 ani pentru simplu fapt că s-a îndrăgostit de un alt bărbat.

„Nu îți lipsea nimic de la Pepe. Te-a făcut doamnă și te-ai băgat în pat cu altul”, „Nu te judecă nimeni, doar Dumnezeu o poate face, dar dacă ai greșit în fața lui Pepe e greu să te ierte” sau „Păcat de fete, doar ele suferă”, sunt mesajele negative primite în mediul online.

ADVERTISEMENT

Raluca Pastramă dorește să obțină custodia deplină a fetelor sale, nefiind interesată prea tare de averea acumulată de-a lungul anilor în care au fost împreună. Chiar și așa bruneta rămâne cu bani și proprietăți, fiind unica asociată a grădiniței pe care o are în sectorul 2 din Capitală.

ADVERTISEMENT
Tags: