Life

Raluca Pastramă, mesaj subtil pentru Pepe, cu ocazia zilei onomastice. Ce i-a transmis fostului soț

07.01.2021 | 21:28
Raluca Pastrama mesaj subtil pentru Pepe cu ocazia zilei onomastice Ce ia transmis fostului sot
ADVERTISEMENT

Raluca Pastramă și Pepe și-au anunțat divorțul cu mai bine de două luni în urmă, însă frumoasa brunetă nu a uitat să-i transmită fostului partener, chiar dacă indirect, un mesaj subtil cu ocazia zilei onomastice.

Deși s-au separat în această toamnă, se pare că Pepe și Raluca vor să fie în relații bune de dragul fetițelor. Bruneta a făcut o urare pe Instagram adresată tuturor sărbătoriților care poartă numele Sfântului Ion, printre care și cântărețul latino.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Ralua Pastramă a pus un emoticon ce reprezintă o inimă roșie și a făcut un gest prin care le transmite „pupici” sărbătoriților.

Raluca Pastramă, mesaj subtil pentru Pepe, cu ocazia zilei onomastice. Ce i-a transmis fostului soț

Ziua de 7 ianuarie reprezintă una dintre cele mai importante sărbători pentru credincioși. Cei care poartă numele Sfântului Ioan Botezătorul au primit urări și cadouri astăzi, când a fost ziua lor onomastică.

ADVERTISEMENT

Raluca Pastramă le-a transmis un mesaj pe Instagram tuturor sărbătoriților, printre care se numără și fostul ei soț, Pepe, pe numele real Nicolae Ionuț Pascu, așa cum este trecut în cartea de identitate.

Deși urarea brunetei este una generală, gesturile care o însoțesc i-au făcut pe fani să se întrebe dacă nu cumva ascund și o declarație pentru celebrul cântăreț de muzică latino.

ADVERTISEMENT

„Pupici pentru toți sărbătoriții de astăzi. La mulți ani!❤️”, a scris Raluca pe InstaStory.

Raluca Pastramă
Raluca Pastramă, urare cu ocazia zilei onomastice. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

Cum și-au împărțit Pepe și Raluca averea

Pepe și Raluca Pastramă au reușit să ajungă la o înțelegere și au stabilit cum va fi împărțită averea. Bruneta rămâne cu grădinița, al cărei cost este estimat undeva la 380.000 de euro și cu gențile și bijuteriile care ajung la 100.000 de euro. Custodia celor două fetițe va fi comună, iar domiciliul lor va rămâne acasă la Pepe.

ADVERTISEMENT

Recent, cântărețul a declarat că fetițele au înțeles situația și că a comunicat sincer cu ele pentru a le fi mai ușor să treacă peste acest impas.

„Ne înțelegem foarte bine, este totul ok. Că au mai fost mici greșeli pe la mijloc… Sincer, cred că mai mult fiicele noastre ne-au explicat nouă. Copiii au înțeles totul. Fetele au înțeles perfect.

Copiii înțeleg. Dacă ești sincer cu copiii și comunici și dacă începi să explici, să stea ambii părinți de vorbă când se iau niște decizii, copiii înțeleg. Asta s-a întâmplat din prima zi.

Am stat amândoi de vorbă cu copiii. Noi știm cel mai bine. Noi suntem sursa, despre noi este vorba. Important este să fim sănătoși și să luăm cele mai bune decizii, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional.”, a declarat artistul, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: