Life

Raluca Pastramă și Ibrahim și-au unit destinele într-o ceremonie secretă. Fosta soție a lui Pepe este însărcinată

Raluca Pastramă și Ibrahim s-au căsătorit civil, după ce cu o seară înainte au organizat o petrecere restrânsă. Fosta soție a lui Pepe urmează să devină mamă pentru a treia oară.
12.06.2022 | 20:30
Raluca Pastrama si Ibrahim siau unit destinele intro ceremonie secreta Fosta sotie a lui Pepe este insarcinata
Raluca Pastramă și Ibrahim s-au căsătorit. Fosta soție a lui Pepe va fi mamă curând. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă și actualul partener de viață și-au unit destinele în acest weekend într-o ceremonie secretă. Vedeta, care este însărcinată în 9 luni, a făcut cununia cu puțin timp înainte de a naște a treia oară.

Raluca Pastramă și Ibrahim s-au căsătorit. Fosta soție a lui Pepe va fi mamă curând

Raluca Pastramă și Ibrahim și-au unit destinele în fața ofițerului de stare civilă. Cei doi au decis că este momentul să facă pasul cel mare, cel mai probabil pentru că urmează să fie părinții unei fete vara aceasta.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Pepe a avut aproape familia și cei mai apropiați prieteni, printre care s-a numărat și fostul edil al Capitalei. De altfel, Gabriela Firea a fost cea care a anunțat fericitul eveniment în mediul virtual.

„Dragostea este zarea liberă și largă, unde sufletul poate să își întindă aripile. Căsnicie fericită, Raluca si Ibru! Cu sănătate, prietenie, respect și iubire!’’, a transmis politicianul pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

Cu această ocazie Gabriela Firea a postat și câteva imagini de la cununia civilă, unde Raluca Pastramă a purtat o rochie simplă de culoare albă. Ținuta simplă i-a scos în evidență burtica de femeie însărcinată în 9 luni.

Raluca Pastramă, nuntă
Raluca Pastramă, imagini de la cununie. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik

Raluca Pastramă și Ibrahim, relație din vara lui 2021

Bruneta și partenerul de viață, un tânăr de origine arabă sunt împreună din vara anului trecut. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și consideră că sunt suflete pereche. Iubirea este cea care-i unește.

ADVERTISEMENT

Cel care și-a exprimat prima oară sentimentele a fost chiar bărbatul, care nu a ascuns ce simte pentru fosta soție a lui Pepe, Raluca Pastramă.

„Suntem foarte fericiți. Ibrahim mi-a dovedit că mă iubește, iar acest copil este rodul dragostei noastre.

ADVERTISEMENT

Nu am vrut să vorbesc până acum despre acest lucru pentru că nu-mi place să fiu subiect de presă”, declara vedeta în urmă cu ceva vreme.

ADVERTISEMENT
Tags: