Life

Raluca Pastramă și Pepe sunt pe drumul împăcării? Ce spune tatăl frumoasei brunete 

12.12.2020 | 17:01
Raluca Pastrama si Pepe sunt pe drumul impacarii Ce spune tatal frumoasei brunete
ADVERTISEMENT

Raluca Pastramă și Pepe au anunțat în urmă cu mai bine de o lună că divorțează după 8 ani de mariaj, în momentul de față fiind sfătuiți de tatăl frumoasei brunete să găsească o cale de mijloc pentru a se împăca de dragul celor două fete. 

Ion Pastramă se implică foarte mult în divorțul fiicei sale cu artistul, nefiind deloc de acord că tânăra de 29 de ani este hotărâtă să pună capăt căsniciei. Cu toate acestea bărbatul a primit-o pe brunetă în casa sa, alături de nepoate, și speră la o împăcare.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri este tradiționalist din fire și nu concepe ideea unui divorț în familia sa, motiv pentru care i-ar fi spus Ralucăi Pastramă să încerce să reia legătura amoroasă cu Pepe, fiind conștient că nicio căsnicie nu este numai lapte și miere.

Raluca Pastramă, sfătuită de tatăl său să nu divorțeze de Pepe

„Raluca, Pepe este soțul tău și tatăl copiilor tăi! Noi am fost mereu o familie respectabilă. Știi asta, și mai știi că pentru noi nu există divorț.

ADVERTISEMENT

Nu este deloc ușor să reziști într-o căsnicie. Dar Pepe este soțul tău și la o adică trebuie să mori acolo!”, i-ar fi spus Ion Pastramă fiicei sale, Raluca, susțin câțiva apropiați ai familiei, potrivit impact.ro. 

Frumoasa brunetă nu pare să asculte prea mult de părintele său, fiind din ce în ce mai apropiată de mamă, care se pare că este de partea ei. Tânăra și încă soțul, Pepe, și-au aruncat multe vorbele grele în ultimele săptămâni, împăcarea fiind tot mai departe.

ADVERTISEMENT

Raluca Pastramă nu a fost niciodată încurajată să-și părăsească soțul, dar cu toate acestea este dispusă să meargă până în pânzele albe pentru a pune capăt relației de 9 ani pe care a avut-o cu renumitul cântăreț, pe numele real Ionuț Pascu.

Mai mult decât atât, tânăra de 29 de ani consideră că „vinovat” de mariajul ei este figura paternă, spunându-le tuturor să nu se mai amestece în divorțul dintre ea și Pepe. Bruneta nu exclude varianta sfatului primit de la Ion Pastramă, dar rămâne de văzut dacă se va întâmpla asta în realitate.

ADVERTISEMENT

„Nu vreau ca tata să mai fie amestecat în divorțul meu! Mâine – poimâine o să aflu că a fost vina mamei. Nu există decât doi vinovați în această chestiune, eu și Pepe!”, a declarat Raluca Pastramă, mai arată sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT