Life

Raluca Pastramă, tablou de primăvară cu fiicele sale. Cum s-a pozat fosta nevastă a lui Pepe

03.03.2021 | 16:51
Raluca Pastrama tablou de primavara cu fiicele sale Cum sa pozat fosta nevasta a lui Pepe
ADVERTISEMENT

Raluca Pastramă a înflotir de când a început primăvara și se bucură de anotimpul frumos de afară alături de fiicele sale, Rosa și Maria.

Fosta nevastă a lui Pepe a postat o imagine cu cele două micuțe care a ajuns la inimile urmăritorilor de pe Instagram întâmpinând astfel primăvara.

ADVERTISEMENT

Raluca și-a făcut un selfie alături de fiicele sale lângă un aranjament floral, iar imaginea a fost postată pe Instastory, acolo unde distribuie aproape zilnic instantanee din viața ei, fie că e vorba de videoclipuri sau poze în care apar și fetele sale.

Raluca Pastramă a început primăvara alături de fiicele sale

Într-o altă fotografie, de la începutul anului, bruneta i-a întrebat pe fani dacă îi seamănă fetele, iar cei mai mulți au spus că cea mare este leită ea, în timp ce cea mică seamănă perfect cu Pepe.

ADVERTISEMENT

Raluca și Pepe au anunțat despărțirea în toamna anului trecut, însă au păstrat o relație de prietenie având în vedere că au două copile împreună.

Vestea divorțului dintre cei doi a căzut ca un trăznet, căci nimeni nu se aștepta la o asemenea separare, mai ales că întotdeauna au afișat imaginea unei familii perfecte, a unei familii unite.

ADVERTISEMENT
raluca pastramă
Raluca Pastramă a început luna martie alături de comorile sale. Foto: Instagram

O despărțire peste care a trecut cu bine

Cel care a făcut pași importanți pentru menținerea unei relații cordiale și chiar și-ar fi dorit o împăcare a fost Pepe, care a declarat de nenumărate ori de la anunțul divorțului că nu a existat niciun scandal între el și fosta parteneră așa cum scria presa de scandal și că toate problemele au fost rezolvate prin dialog.

De altfel, micuțele petrec timp atât cu Pepe cât și cu Raluca, iar dovadă mai mare a faptului că se înțeleg sunt imaginile pe care cei doi părinți le postează des în mediul virtual alături de fiicele lor.

ADVERTISEMENT

Sărbătorile iernii de anul trecut nu au fost triste pentru cele două fete, în ciuda despărțirii dintre părinți, aceștia asigurându-se că vor fi alături de amândoi, așa că au știut cum să facă pentru ca totul să fie bine pentru ele.

 

ADVERTISEMENT
Tags: