Life

Raluca Pastramă, taxată dur de internauți, după ce s-a fotografiat cu fiica ei. Ce i-au reproșat fanii

27.04.2021 | 22:47
Raluca Pastrama taxata dur de internauti dupa ce sa fotografiat cu fiica ei Ce iau reprosat fanii
ADVERTISEMENT

Raluca Pastramă a fost taxată dur de internauți, după ce a postat o fotografie alături de fiica ei cea mică pe rețelele de socializare. Un detaliu a stârnit numeroase controverse, secțiunea de comentarii fiind plină de acuzații la adresa brunetei. 

Urmăritorii Ralucăi Pastramă s-au enervat după ce aceasta s-a fotografiat cu mezina familiei, chiar în ziua de Florii. Fosta soție a lui Pepe a vrut să le transmită gânduri bune sărbătoriților.

ADVERTISEMENT

Raluca Pastramă și Pepe și-au anunțat divorțul cu aproape jumătate de an în urmă, lucru ce a provocat un șoc în lumea mondenă.

Raluca Pastramă, taxată dur de internauți, după ce s-a fotografiat cu fiica ei. Ce i-au reproșat fanii

Fosta parteneră a lui Pepe a fost criticată dur de internauți după ce a postat o imagine alături de fiica ei cea mică, pe care o pupă pe gură, un gest care nu a fost pe placul tuturor. Chiar dacă a primit numeroase gânduri bune de la fani, au existat și comentarii acuzatoare la adresa ei.

ADVERTISEMENT

Un alt lucru care i-a indignat pe fani a fost faptul că bruneta și-ar fi sters comentariile de hate pe care le-ar fi primit înainte, păstrând doar urările de ziua onomastică.

„Urât din partea ta. Ștergi comentariile care nu îți convin și mai urat este să îți pupi copilul pe gură”, a fost doar unul dintre comentarii.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Raluca Pascu (@ralucapascu1991)

Raluca Pastramă și-a păstrat numele de familie al fostului soț în buletin, Pascu, motiv pentru care fanii eu sperat că ea și îndrăgitul cântăreț latino se vor împăca.

Concurentul de la „Te Cunosc de Undeva” a lămurit acest aspect și a spus clar că nu poate fi vorba de o împăcare între el și mama fetițelor lui.

ADVERTISEMENT

„Băi nene, și nu e Raluca Pastramă, că aici nu înțelege presa și vreau să fac lumină. Și după divorț, numele ei e tot Pascu. Și a fost Pascu și în timpul căsătoriei. Ea nu mai e Pastramă de 8 ani! Și-a păstrat numele…”, a spus Pepe la un moment dat, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT