Life

Raluca Podea este în doliu. Mesajul dureros al blondinei pentru tatăl ei

Raluca Podea trece prin clipe grele. Tatăl vedetei a murit, după cum a anunțat aceasta pe o reţea de socializare. Părintele acesteia era grav bolnav, iar vedeta nu a mai putut face nimic pentru el.
08.05.2022 | 15:45
Raluca Podea este in doliu Mesajul dureros al blondinei pentru tatal ei
Raluca Podea se află în doliu. Sursa foto: arhiva personală.
ADVERTISEMENT

Raluca Podea trece prin momente dificile. Tatăl blondinei s-a stins din viață, după o luptă lungă cu o boală cumplită. Medicii nu i-au mai putut salva viața, deși vedeta a încercat din răsputeri să-și mențină în viață părintele. Totul s-a dovedit a fi în zadar.

Raluca Podea este în doliu pentru tatăl ei

Raluca Podea, în vârstă de 35 de ani, este în lacrimi după ce tatăl ei a murit de o boală necruțătoare. Tatăl vedetei a fost diagnosticat în urmă cu trei ani, cu o tumoare la stomac, însă familia a decis să îi ascundă bărbatului acest lucru. El a crezut că are o gastrită. Medicii i-au mai dat de trăit doar câteva luni.

ADVERTISEMENT

Totuși, cu ajutorul tratamentelor şi a unor intervenții chirurgicale, tatăl blondinei a fost ținut în viață încă trei ani. Intervențiile și tratamentele l-au ajutat să treacă peste mai multe momente critice. Cu toate acestea, bărbatul nu a reușit să învingă boala cruntă şi a murit, aşa cum a anunţat Raluca printr-un mesaj dureros, publicat pe internet.

“Doamne! Te rog, ţine-l pe Tata în braţele tale iubitoare şi lasă-l să se odihnească în pace în raiul tău frumos. De asemenea, anunţă-l că fiul/fiica lui îl ţine mereu în rugăciunile sale. Te rog, Doamne, lasă-l pe tatăl meu să doarmă în braţele tale iubitoare. Dumnezeu să te odihnească în pace şi lumină!”, au fost cuvintele postate de Raluca Podea, pe contul personal de Facebook.

ADVERTISEMENT

Boala a avansat și medicii nu l-au mai putut salva

Raluca Podea a mărturisit după sărbătorile pascale, că starea tatălui ei s-a agravat şi că medicii i-au spus să se pregătească pentru ce e mai rău. Părintele vedetei devenise o legumă şi doctorii n-au mai putut face nimic.

„Doctorii ne-au spus să ne pregătim de ce e mai rău, înainte de sărbători. Toată lumea mă întreba despre tata, cum e și am preferat să vin și să vorbesc despre asta. Starea lui s-a agravat foarte mult. E pur și simplu ca o legumă, nu se mai poate uita la televizor”, a declarat Raluca Podea, la emisiunea lui Teo Trandafir de la postul Kanal D.

ADVERTISEMENT

Părintele blondinei a avut COVID-19

Potrivit jurnaliștilor de la Click!, starea de sănătate a acestuia s-a agravat după ce a făcut şi Covid şi a stat intubat. El ajunsese să cântărească, conform spuselor Ralucăi, 40 de kilograme şi avea semi-pareză pe partea dreaptă.

“Starea lui s-a degradat acum câteva luni, după ce a făcut COVID. L-au intubat, a fost o perioadă mai dificilă, a trecut cu bine. Au fost momente când mă suna și îmi cerea ajutorul (…) Tata are 40 de kilograme. Tumora este foarte mare, are semi-pareză pe partea dreaptă”, a completat Raluca Podea.

ADVERTISEMENT

Familia i-a ascuns că are cancer

Vedeta a mai povestit că tatăl ei a fost diagnosticat cu cancer în anul 2019, dar ea şi mama ei au decis să îi ascundă acest lucru. Blonda şi-a amintit că atunci când a primit vestea că tatăl ei este pe moarte, ea a albit instant.

“În 2019 ne-am dat seama (n. red. că are probleme de sănătate). Am fost toți trei, i-a făcut endoscopie, eu nu eram pregătită de ceea ce o să urmeze. Mi-a zis din start, tatăl tău are cancer. Mi s-a făcut rău.

Mi-a explicat că este o tumoră foarte mare, că mai are de trăit 6-9 luni. Asta se întâmpla în 2019. A fost cumplit pentru mine. Eu m-am albit în cap instant”, a mărturisit Raluca Podea.

Raluca Podea a umblat pe la toţi medicii din țară şi din străinătate, cu tatăl ei. În 2020, medicii i-au scos părintelui vedetei, trei coaste. Din nefericire, în cele din urmă organismul bărbatului a cedat.

ADVERTISEMENT
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost...
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost surprinsă în tribune la Turcia - Portugalia
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ –...
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ – analiză WSJ
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum...
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum a apărut îmbrăcat la PRO TV, in timpul meciului România-Ucraina: “Bun de circ”
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a...
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a pierdut viaţa. Impactul cumplit a trezit localnicii din somn
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat,...
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat, la limită, o confruntare teribilă între cele două femei
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată...
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată impecabil după 3 nașteri! FOTO
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin...
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin poștă. Ce au de făcut
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Apare o autostradă vitală pentru România. Va face legătura între două mari orașe
Apare o autostradă vitală pentru România. Va face legătura între două mari orașe
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au...
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au câte trei puncte. Ultima etapă va fi decisivă
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar...
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar a avut parte de o moarte cumplită